עוגת שיש שוקולד
עוגת שיש שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 25 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 173 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך תמצית vanillan, שמנת כבדה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו עוגת שיש שוקולד, עוגת שיש שוקולד-ים, ו עוגת שיש שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-325F, ערפל מחבת כיכר בגודל 9 על 5 אינץ ' עם ספריי בישול. בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה ומלח. בקערה קטנה נפרדת, להקציף יוגורט, חלב ווניל.
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה, להכות חמאה עם סוכר עד אור ורך, על 3 דקות. להכות בביצים אחד בכל פעם, להכות היטב אחרי כל גירוד למטה בצד של קערה. צמצם מהירות לנמוך.
מוסיפים חצי מתערובת הקמח, ואז תערובת יוגורט, ואז נשארים תערובת הקמח, מכים אחרי כל תוספת עד כמעט בשילוב.
הסר 1/3 של הבלילה (כ 1 כוס) לקערה בינונית.
יוצקים 1/4 כוס מים רותחים לתוך קערה קטנה.
לטאטא קקאו ואבקת קפה עד חלקה; תן מגניב מעט.
מוסיפים לבלילה בקערה בינונית; מערבבים לשלב.
כפיות חלופיות של וניל וחובטי שוקולד במחבת כיכר. צייר סכין דרך חובטים עבור אפקט משובש.
אופים עוגה עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -50 דקות. מגניב על מתלה במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר מחבת מגניב לחלוטין.
מניחים קרם בכוס או קערה למיקרוגל. מיקרוגל עד חם, כ -25 שניות.
תן לעמוד במשך 2 דקות; מערבבים עד חלקה.
בואו מגניב כדי לחמם את טמפרטורת החדר (הדובדבן צריך להיות עדיין pourable).
טפטוף ציפוי על עוגה, לתת לו לטפטף למטה הצדדים. למעלה עם סוכריות, אם תרצה.
בואו לעמוד עד הדובדבן קבע.