קרם דה מנטה בראוניז לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 24 מנות עם 345 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. לכו לחנות ואספו תמצית ונילן, קרם דה מנטה מדלל, חמאה ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 16%, וזה די רע. קרם דה מנטה בראוניס, קרם דה מנטה בראוניס, ו קרם דה מנטה פאדג'בראוניס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. משמנים תבנית בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בעזרת מערבל חשמלי מערבבים חמאה וסוכר בקערת ערבוב גדולה; מקציפים במהירות בינונית עד לקבלת קרם.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים וניל, מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
5
בקערה נפרדת משלבים קמח, קקאו ואבקת אפייה. מערבבים בהדרגה לתערובת חמאה. מקפלים פנימה שבבי נענע. כף לתבנית משומנת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים במשך 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בזמן שהבראוניז נאפים, הכינו ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
8
שלב חמאה, קקאו, סוכר קונדיטורים, וניל וחלב בקערת ערבוב גדולה; מקציפים במהירות בינונית במיקסר חשמלי עד שמרטיבים חומרים יבשים. מקציפים במהירות גבוהה עד להתפשטות עקביות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקו
9
מוציאים את התבנית מהתנור ומאפשרים לבראוניז להתקרר בתבנית על רשת.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לבראוניז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.