קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות72
ציון בריאות2
מגזין

עוגת שכבות

עוגת שכבות
עוגת שכבת quinceanera עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 72 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 615 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. סעו לחנות וקחו מים, מערבלי טעמי פירות מסוג ® roll-ups לועסים חטיפי פירות, חלבוני ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר), עוגת האביר האפל (עוגת שכבות שוקולד משולשת), ו עוגת שכבות טיפים + עוגת יום ההולדת הגדולה ביותר עד כה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°. ברוחב לב גריז תחתית וצדדים של כל מחבת עוגה עגולה עם קיצור מוצק.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
2
מפזרים קמח למחבתות מעיל; ברז כדי להסיר עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
כדי להפוך את הבלילה עבור מחבתות 6 ו 8 אינץ', בקערה גדולה, לנצח 2 תיבות עוגה לערבב, 2 1/2 כוסות מים, 2/3 כוס שמן 6 חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
תערובת עוגהתערובת עוגה
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
4
מורחים 2 1/4 הבלילה כוסות במחבת 6 אינץ 'ו 4 1/4 הבלילה כוסות במחבת 8 אינץ'. מכסים את הבלילה שנותרה בניילון נצמד; מקררים.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבתמחבת
5
מניחים את שני המחבתות על 3 סנטימטרים זה מזה על מתלה תנור באמצע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
אופים עוגה 6 אינץ '40 עד 45 דקות ועוגה 8 אינץ' 45 עד 50 דקות. העוגה נעשית כאשר קיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי קירור 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
7
הסר עוגות מחבתות; למקם את הצדדים העליון על מדפי קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
8
כדי להפוך את הבלילה למחבת 12 אינץ', בקערה גדולה, לנצח 2 תיבות עוגה לערבב, 2 1/2 כוסות מים, 2/3 כוס שמן 6 חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
תערובת עוגהתערובת עוגה
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
מחבתמחבת
9
הוסף הבלילה להפריש במקרר; מערבבים לשלב.
10
מורחים 9 כוסות הבלילה באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
אופים עוגה 12 אינץ ' 50 עד 60 דקות. העוגה נעשית כאשר קיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה קירור 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מחבתמחבת
12
הסר עוגה מן פאן; מקום למעלה בצד על מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
13
כל שכבה מורכבת מ 2 שכבות של עוגה. כדי להפוך עוד שכבה 6 ו 8 אינץ', לשטוף ולייבש את שני המחבתות. הכן מחבתות שוב כפי שהורה בשלב
14
מילוי מחבתות לפי ההוראות
15
אופים וקריר כמו בימוי בשלב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
לשטוף ולייבש מחבת עוגה 12 אינץ'. הכן מחבת שוב לפי ההוראות בצעד
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
17
עבור שכבה שנייה, לעשות הבלילה, למלא מחבת, אופים וקריר כמו בימוי בשלבים 4 ו
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
18
כדי להכין ציפוי, בקערה גדולה, מערבבים יחד 8 כוסות אבקת סוכר 1 כף אבקת מרנג. עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה, לנצח 1 קיצור כוס, 1/2 כוס חלב, 2 כפיות וניל 1 כפית תמצית שקדים; להכות על מהירות בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
אבקת סוכראבקת סוכר
קיצורקיצור
ציפויציפוי
ונילוניל
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
19
להוסיף חלב נוסף, 1 כף בכל פעם, כדי להפוך את העקביות להפיץ ציפוי. מערבבים בצבע מזון.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזוןצבע מזון
ציפויציפוי
חלבחלב
20
מעבירים ציפוי לקערה גדולה אחרת; מכסים בניילון נצמד. הפוך ציפוי לפי ההוראות 3 פעמים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
21
כדי להרכיב עוגה, עם סכין משונן, לחתוך את הקרום העליון כיפת של כל שכבת עוגה כדי ליצור משטח שטוח. בזהירות לצחצח פירורים מעוגות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
22
מניחים על 1 כף ציפוי על מגש הגשה שבו שכבת העוגה הראשונה ימוקם כדי למנוע מהעוגה להחליק על מגש.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
23
מקום 1 (12 אינץ') שכבה, בצד לחתוך, על מגש. תיק לקשט בכושר עם קצה עגול גדול; למלא עם ציפוי. צינור סביב קצה העליון בתוך שכבת העוגה, ויצרו גבול ציפוי עבה על 3/4 אינץ ' גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
24
מורחים 1 מילוי פטל כוס מעל העוגה בתוך הגבול ציפוי. למעלה עם שכבה שנייה 12 אינץ עוגה, לחתוך את הצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
25
עבור שכבות 6 ו 8 אינץ', לעשות קרטון עגול למקם שכבות עוגה על ידי הנחת תחתית של מחבתות עוגה על קרטון; עקבות סביב קצה פאן.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
26
לגזור עם מספריים. עבור שכבת 6 אינץ', מניחים כמות קטנה של ציפוי על מרכז קרטון עגול להחזיק עוגה במקום.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
27
מניחים שכבת עוגה 6 אינץ', בצד לחתוך, על קרטון. צינור גבול ציפוי סביב הקצה העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
28
מורחים 1/4 כוס פטל מילוי מעל העוגה בתוך הגבול. למעלה עם הנותרים שכבת עוגה 6 אינץ', לחתוך את הצד למטה. חזור על שכבת 8 אינץ', באמצעות 8 אינץ 'קרטון עגול, הן 8 אינץ' שכבות עוגה 1/2 כוס מילוי פטל.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
מורחיםמורחים
29
כדי פרוסט 6 ו 8 אינץ ' רובד, מערבבים זיגוג. באמצעות מרית גדולה, בזהירות להפיץ שכבה דקה של ציפוי על פני הצדדים של עוגות, ולאחר מכן מעל צמרות. השתמש מרית לדחוף ציפוי, לעולם לא מאפשר מרית לגעת עוגה. (מטרת טכניקה זו היא לאטום את הפירורים כדי להפוך את ציפוי העוגה קל יותר.) להחיל שכבה עבה שנייה של ציפוי לצדדים וחולצות של עוגות, מתפשט עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
30
עבור עוגה מוערמת שבו שכבות ממוקמות ישירות על גבי אחד את השני, כל שכבה תצטרך להיות נתמך על ידי כמה מוטות פילה. כדי לסמן היכן למקם שכבת 8 אינץ 'על גבי שכבת 12 אינץ', מחבת עוגה 8 אינץ 'במרכז, התהפך, על גבי שכבת 12 אינץ' ולחץ בעדינות כדי להפוך את החותם; להסיר פאן.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
31
הכנס מוט פילה 1 למרכז של שכבת 12 אינץ', ישר למגש. סמן מוט עם גובה מדויק של שכבת; הסר רוד.
32
חותכים 7 מוטות יותר באורך מסומן. הכנס מוטות לתוך עוגה 12 אינץ', ריווח שווה 1 1/2 אינץ 'זה מזה בתוך מתווה מוטבע על שכבת 12 אינץ'.
33
מקום שכבת 8 אינץ 'על גבי שכבת 12 אינץ'.
34
סמן שכבת 8 אינץ 'עם חותם של מחבת עוגה 6 אינץ'; הסר מחבת.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
35
חותכים ומוסיפים מוטות 8 פינים עבור שכבת 8 אינץ ' כפי שהורה בשלב 1
36
Top 8 אינץ שכבת עם 6 אינץ ' רובד.
37
השתמש הנותרים זיגוג, חטיפים בטעם פירות ליקריץ כדי לקשט את העוגה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
שוששוש
פירותפירות

מרכיבים

4(יכול להיות או להרחיק)1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים24תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה72ריבס, קצוץ טרי או קפואתערובות טעם בטי קרוקר® פירות רולאפים® לועס חטיפים בטעם פירותתערובות טעם בטי קרוקר® פירות רולאפים® לועס חטיפים בטעם פירות72ריבס, קצוץ טרי או קפואשוש אדום מושך ומקלףשוש אדום מושך ומקלף4(חוֹרֶף)אבקת מרנגאבקת מרנג4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק4קילוגרם32 כוסות אבקת סוכר (אודות32 כוסות אבקת סוכר (אודות72ריבס, קצוץ טרי או קפואמוטות פלדה מעץ לעוגה (קוטר 1/4 אינץ')מוטות פלדה מעץ לעוגה (קוטר 1/4 אינץ')4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמילוי פטלמילוי פטל9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)8(יכול להיות או להרחיק)ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי6316 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2בצל צהוב בינוני, קצוץפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב8תיבותBetty Crocker® supermoist ® תערובת עוגה לבנהBetty Crocker® supermoist ® תערובת עוגה לבנה1תיקלקשט עם טיפים לקשטלקשט עם טיפים לקשט