עוגת שכבות דולצ'ה היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 709 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. גשו לסופר וקנו ליקר בטעם אגוזים, סוכר, קמח עוגה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מילקשייק Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), עוגת Dulce de Leche, ו עוגת וניל Dulce de Leche (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטבול את פחית סגורה של חלב מרוכז בסיר גדול, עמוק של מים ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני במשך 2 שעות, הוספת מים לפי הצורך כדי לשמור על יכול שקוע לחלוטין. בזהירות להסיר את יכול ולתת מגניב מעט. בזהירות לפתוח את הפחית עם מלקחיים ולהעביר את dulce de leche לקערה: זה צריך להיות דומה קרמל קרמי.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותק
Dulce De Leche
קרמל
מים
ציוד שתשתמש בו
מלקחיים
קערה
סיר
2
להקציף עד חלקה, ואז בהדרגה להקציף את ליקר האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
ליקר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
בואו להתקרר לחלוטין.
4
מחממים את התנור ל 350 וחמאה שני מחבתות עוגה 9 אינץ'. קו עם נייר קלף וחמאה וקמח המחבתות. בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה ומלח. בקערה של מיקסר חשמלי עומד מצויד עם המשוט, להכות את החמאה עם 1 1 1/2 כוסות סוכר במהירות בינונית עד פלאפי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מערבל יד
מקציף
קערה
תנור
5
מוסיפים את החלמונים ווניל ומכים עד חלקה. מקציפים את החומרים היבשים ואת החלב ב 3 קבוצות לסירוגין, מגרד את הצד של הקערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
וניל
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
בקערה נקייה, באמצעות מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה במהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף את 6 כפות הנותרים של סוכר להכות עד מבריק. מקפלים את החלבונים לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
לגרד את הבלילה לתוך המחבתות מוכנות.
8
אופים במרכז התנור במשך 40 עד 45 דקות, עד שהעוגות זהובות וקיסם במרכזים יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
9
מעבירים את העוגות למדף להתקרר מעט. הפעל את קצה הסכין סביב הקצוות ולהפוך את העוגות על המדף כדי להתקרר לחלוטין. באמצעות סכין משונן, לפצל כל שכבה אופקית לשניים.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
סכין
10
בקערה נקייה, באמצעות מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה במהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס. בסיר בינוני, להביא את הסוכר והמים לרתיחה מעל חום גבוה, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס מדחום ממתקים ב רושמי 235 עבור שלב כדור רך.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
סירופ
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מחבת רוטב
קערה
11
הסר מהחום והוסף את הליקר. עם המיקסר במהירות בינונית, בזהירות לטפטף את סירופ סוכר חם לתוך חלבונים ביצה. הכה את מיץ הסיד, ולאחר מכן הכה במהירות גבוהה עד הציפוי הוא קל ורך מעט חם למגע.
מרכיבים שתצטרך
סירופ פשוט
חלבונים
מיץ ליים
ציפוי
ליקר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
12
מניחים שכבת עוגה על צלחת עוגה גדולה העליון עם שליש ממילוי dulce de leche. חזור עם שאר השכבות ומילוי, המסתיים בשכבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De Leche
13
מורחים את הציפוי בכל רחבי העוגה, מתערבל באופן דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
מורחים
14
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות לפני ההגשה.