קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבות דולסה דה לצ'ה

עוגת שכבות דולסה דה לצ'ה
עוגת שכבות דולצ'ה היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 709 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. גשו לסופר וקנו ליקר בטעם אגוזים, סוכר, קמח עוגה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מילקשייק Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), עוגת Dulce de Leche, ו עוגת וניל Dulce de Leche (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטבול את פחית סגורה של חלב מרוכז בסיר גדול, עמוק של מים ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני במשך 2 שעות, הוספת מים לפי הצורך כדי לשמור על יכול שקוע לחלוטין. בזהירות להסיר את יכול ולתת מגניב מעט. בזהירות לפתוח את הפחית עם מלקחיים ולהעביר את dulce de leche לקערה: זה צריך להיות דומה קרמל קרמי.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
Dulce De LecheDulce De Leche
קרמלקרמל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
קערהקערה
סירסיר
2
להקציף עד חלקה, ואז בהדרגה להקציף את ליקר האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
ליקרליקר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
בואו להתקרר לחלוטין.
4
מחממים את התנור ל 350 וחמאה שני מחבתות עוגה 9 אינץ'. קו עם נייר קלף וחמאה וקמח המחבתות. בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה ומלח. בקערה של מיקסר חשמלי עומד מצויד עם המשוט, להכות את החמאה עם 1 1 1/2 כוסות סוכר במהירות בינונית עד פלאפי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
תנורתנור
5
מוסיפים את החלמונים ווניל ומכים עד חלקה. מקציפים את החומרים היבשים ואת החלב ב 3 קבוצות לסירוגין, מגרד את הצד של הקערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
בקערה נקייה, באמצעות מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה במהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף את 6 כפות הנותרים של סוכר להכות עד מבריק. מקפלים את החלבונים לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
לגרד את הבלילה לתוך המחבתות מוכנות.
8
אופים במרכז התנור במשך 40 עד 45 דקות, עד שהעוגות זהובות וקיסם במרכזים יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
9
מעבירים את העוגות למדף להתקרר מעט. הפעל את קצה הסכין סביב הקצוות ולהפוך את העוגות על המדף כדי להתקרר לחלוטין. באמצעות סכין משונן, לפצל כל שכבה אופקית לשניים.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
סכיןסכין
10
בקערה נקייה, באמצעות מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה במהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס. בסיר בינוני, להביא את הסוכר והמים לרתיחה מעל חום גבוה, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס מדחום ממתקים ב רושמי 235 עבור שלב כדור רך.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סירופסירופ
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
11
הסר מהחום והוסף את הליקר. עם המיקסר במהירות בינונית, בזהירות לטפטף את סירופ סוכר חם לתוך חלבונים ביצה. הכה את מיץ הסיד, ולאחר מכן הכה במהירות גבוהה עד הציפוי הוא קל ורך מעט חם למגע.
מרכיבים שתצטרך
סירופ פשוטסירופ פשוט
חלבוניםחלבונים
מיץ לייםמיץ ליים
ציפויציפוי
ליקרליקר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
12
מניחים שכבת עוגה על צלחת עוגה גדולה העליון עם שליש ממילוי dulce de leche. חזור עם שאר השכבות ומילוי, המסתיים בשכבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
13
מורחים את הציפוי בכל רחבי העוגה, מתערבל באופן דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
14
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות לפני ההגשה.