מתאבנים של ברוקולי סהר
בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 11%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם ארטישוק סהר מתאבנים, בייקון סהר רול מתאבנים, ו מתאבנים של סהר משמש-גורגונזולה.
הוראות
בסיר קטן מביאים מים לרתיחה.
מוסיפים ברוקולי. מכסים ומבשלים 5 דקות; מסננים.
בסיר קטן אחר, מטגנים שום בחמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח, האורגנו והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים גבינה עד להמסה.
הפרד בצק סהר לארבעה משולשים; חותכים כל אחד לשניים ויוצרים שני משולשים. לחץ על כל משולש לכוס מאפינס מיניאטורית לא משומנת, כשפינות בצק משתרעות על הקצה.
כפית כפית מעוגלת של רוטב גבינה לתוך כל כוס. למעלה עם פלוראט ברוקולי. מקפלים פינות בצק על ברוקולי (המילוי יהיה גלוי).
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 10-12 דקות או עד להזהבה.