קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

זופה אוסובוקו

זופה אוסובוקו
זופן אוסובוקו הוא מתכון ים תיכוני המגיש 4. לבמנה עיקרית זו יש 621 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות ואספו יין לבן, לחם פריך, פטרוזיליה שטוחה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 77%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון אוסובוקו, אוסובוקו, ו אוסובוקו.

הוראות

1
שלב את העגל ואת 5 המרכיבים הבאים ואז שמור את התערובת ושטוף את הידיים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
2
מחממים סיר מרק בינוני על אש בינונית עד בינונית-גבוהה. מתחילים לקצוץ ירקות בזמן שהסיר מתחמם: קוביות גזר לחתיכות בגודל 1/4 אינץ', קוצצים סלרי ובצל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים שמן זית כתית מעולה לסיר חם וגזר. הופכים גזר לציפוי בשמן ומוסיפים סלרי ובצל כשאתם קוצצים אותם. עבדו ליד הכיריים כדי שתוכלו לקצוץ ואז צנחו לסיר. מתבלים את הירקות במלח ופלפל ועלה דפנה. מערבבים ירקות ומבשלים 5 דקות כדי להתחיל להתרכך. אל תתנו ירקות חום, להפחית את החום במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים את היין ומבשלים 1 דקה. לאחר מכן, מוסיפים לסיר שעועית ועגבניות וציר. שים מכסה על הסיר ולהעלות חום גבוה. כאשר המרק רותח, כ -3 דקות, הוסיפו כדורי כופתאות עגל בגודל 1 אינץ ' ישירות לסיר. כשתסיים להוסיף את העגל, מערבבים פנימה את אטריות הביצים. מבשלים תבשיל במשך 6 דקות לבישול אטריות וכופתאות בשר. להתאים את התבלינים ולהפוך את החום, ואז לתת לעמוד לעמוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
עורמים שום, אנשובי, פטרוזיליה וגרידת לימון על קרש חיתוך וקוצצים דק את התערובת ואז מעבירים לכלי קטן.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
אנשוביאנשובי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מגישים סטופ בקערות רדודות עם כמה כפיות גרמולטה מעל. מערבבים את הגרמולטה לאורך כל הסטופ ומעבירים לחם פריך לשולחן לטבילה ומנגב.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אנשובי פילה שטוח משומר, סחוטאנשובי פילה שטוח משומר, סחוט4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר בקר, ניתן להשיג ב-1 כוס קופסאות קטנות במעבר מרקציר בקר, ניתן להשיג ב-1 כוס קופסאות קטנות במעבר מרק796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם איטלקיים, כמה חופניםפירורי לחם איטלקיים, כמה חופנים425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קוביות עגבניות במחית או עגבניות טחונות גסקוביות עגבניות במחית או עגבניות טחונות גס397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית לבנה, קנליני, סחוטהשעועית לבנה, קנליני, סחוטה2גזר, קלופיםגזר, קלופים7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף, זמין בקופסאות הניתנות לסגירה מחדש במעבר מרקציר עוף, זמין בקופסאות הניתנות לסגירה מחדש במעבר מרק4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח גס ופלפלמלח גס ופלפל4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח גס ופלפל שחורמלח גס ופלפל שחור4ריבס, קצוץ טרי או קפואלחם פריך, לעבור ליד השולחןלחם פריך, לעבור ליד השולחן1גדולביצה, הוכהביצה, הוכה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה ביצה, פטוצ'יני ביצה שבורה או אטריות ביצים בינוניותפסטה ביצה, פטוצ'יני ביצה שבורה או אטריות ביצים בינוניות1קומץפטרוזיליה עלים שטוחים, בערך 1/4 כוס ארוזה באופן רופףפטרוזיליה עלים שטוחים, בערך 1/4 כוס ארוזה באופן רופף1עלי דפנה טריים או יבשיםעלי דפנה טריים או יבשים2ציפורןשום, סדוק הרחק עורותשום, סדוק הרחק עורות2מאמן פפ מסווג 200-נוכחיסלרי והירוקים שלהםסלרי והירוקים שלהם454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד1לימון, מקונןלימון, מקונן0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט מגורד טרי, גלגל העיןאגוז מוסקט מגורד טרי, גלגל העין2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של הסירשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של הסיר1( חצילים)בצל עור צהוב, קלוף וחצויבצל עור צהוב, קלוף וחצוי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקומץ נדיב, פרמיג'אנו מגורד או רומנוקומץ נדיב, פרמיג'אנו מגורד או רומנו

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניתן לשלב את אוסובוקו עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את ברון ריקאסולי קניפרימו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-90 דולר לבקבוק.
ברון ריקאסולי קניפרימו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
ברון ריקאסולי קניפרימו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה