זופן אוסובוקו הוא מתכון ים תיכוני המגיש 4. לבמנה עיקרית זו יש 621 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות ואספו יין לבן, לחם פריך, פטרוזיליה שטוחה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 77%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון אוסובוקו, אוסובוקו, ו אוסובוקו.
הוראות
1
שלב את העגל ואת 5 המרכיבים הבאים ואז שמור את התערובת ושטוף את הידיים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
2
מחממים סיר מרק בינוני על אש בינונית עד בינונית-גבוהה. מתחילים לקצוץ ירקות בזמן שהסיר מתחמם: קוביות גזר לחתיכות בגודל 1/4 אינץ', קוצצים סלרי ובצל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מוסיפים שמן זית כתית מעולה לסיר חם וגזר. הופכים גזר לציפוי בשמן ומוסיפים סלרי ובצל כשאתם קוצצים אותם. עבדו ליד הכיריים כדי שתוכלו לקצוץ ואז צנחו לסיר. מתבלים את הירקות במלח ופלפל ועלה דפנה. מערבבים ירקות ומבשלים 5 דקות כדי להתחיל להתרכך. אל תתנו ירקות חום, להפחית את החום במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים את היין ומבשלים 1 דקה. לאחר מכן, מוסיפים לסיר שעועית ועגבניות וציר. שים מכסה על הסיר ולהעלות חום גבוה. כאשר המרק רותח, כ -3 דקות, הוסיפו כדורי כופתאות עגל בגודל 1 אינץ ' ישירות לסיר. כשתסיים להוסיף את העגל, מערבבים פנימה את אטריות הביצים. מבשלים תבשיל במשך 6 דקות לבישול אטריות וכופתאות בשר. להתאים את התבלינים ולהפוך את החום, ואז לתת לעמוד לעמוד כמה דקות.
ניתן לשלב את אוסובוקו עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את ברון ריקאסולי קניפרימו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-90 דולר לבקבוק.