עוגת שכבות דלעת אייל
, המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם ביצים, דלעת, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוגת דלעת ושכבת שוקולד, עוגת דלעת ושכבת שוקולד, ו עוגת דלעת פקאן שכבה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). תחתית גריז רק של שלושה 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם קיצור. שורה תחתונה של כל מחבת עם נייר קלף בישול. גריז נייר קלף עם קיצור.
בקערה גדולה, לנצח מרכיבים עוגה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
יוצקים על 1 2/3 הבלילה כוסות לתוך כל מחבת.
אופים 19 עד 23 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות לפני הסרת מחבתות.
הסר נייר קלף מתחתית העוגות. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-300f. מחבת קו 15x10x1 אינץ ' עם נייר קלף בישול. בקערה בינונית, מערבבים את כל מרכיבי הפקאן עד מעורבב היטב.
אופים 10 דקות יותר, ערבוב לאחר 5 דקות, עד קלוי. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, חמאה 1/8 כפית מלח עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד שמנת. הכה ב 3 כפות בירה. בהדרגה לנצח אבקת סוכר, 1 כוס בכל פעם, במהירות נמוכה עד חלקה.*
מניחים שכבת עוגה 1, בצד העליון למטה, על צלחת הגשה. כפור העליון של שכבה עם ציפוי 3/4 כוס. למעלה עם שכבת עוגה אחרת, למעלה בצד; כפור עם ציפוי כוס 3/4. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה וזיגוג. למעלה עם אגוזי פקאן.