עוגת שכבות דלעת מטוגנת עם גבינת שמנת ותפוזים
עוגת שכבות דלעת מטוגנת עם גבינת שמנת ותפוזים דורשת כ -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-10 מנות. לקינוח הזה יש 830 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -34 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך תמצית וניל, ביצה, מיץ תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגת שכבות אפרסקים, עגבניות וגבינת עיזים עם רוטב אפרסק-בזיליקום , עוגת שכבות מוקה במילוי קרם שוקולד-רום ועוגת גזר קלאסית עם ציפוי גבינת שמנת .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F. משמנים ומקמחים 2 תבניות עוגה עגולות (9 אינץ').
בקערת מיקסר גדולה מערבבים וטורפים בעזרת מערבל חשמלי ידני את כל החומרים עד שהבלילה חלקה. מחלקים את הבלילה בין 2 תבניות העוגה המוכנות.
אופים 25 עד 30 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
נותנים לעוגות להתקרר בתבניות שלהן במשך 5 דקות ואז הופכים על רשת ומצננים לחלוטין.
מקציפים את גבינת השמנת והחמאה יחד עם מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים פנימה את הסוכר של הקונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה ולאחר מכן טורפים פנימה את מיץ התפוזים, הקליפה וצבע המאכל.
טורפים יחד את כל המרכיבים בקערה רדודה גדולה.
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול מאוד, חייב להיות ברוחב של 11 אינץ' לפחות.
טובלים 1 משכבות העוגה בבלילה ומניחים בעדינות בשמן החם. מטגנים עד להזהבה ופריכה, כ-4 דקות לכל צד.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג לניקוז. חזור על הפעולה עם שכבת העוגה השנייה.
הניחו לעוגות המטוגנות להתקרר מעט ואז הכפיאו את החלק העליון של שכבה אחת.
מניחים עליו את השכבה השנייה ומכפיפים. אל תקפיאו את הצדדים, זה יהיה יפה לראות את שכבות הציפוי והעוגה המטוגנת פריכה.