קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שכבות דלעת מטוגנת עם גבינת שמנת ותפוזים

עוגת שכבות דלעת מטוגנת עם גבינת שמנת ותפוזים
עוגת שכבות דלעת מטוגנת עם גבינת שמנת ותפוזים דורשת כ -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-10 מנות. לקינוח הזה יש 830 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -34 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך תמצית וניל, ביצה, מיץ תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגת שכבות אפרסקים, עגבניות וגבינת עיזים עם רוטב אפרסק-בזיליקום , עוגת שכבות מוקה במילוי קרם שוקולד-רום ועוגת גזר קלאסית עם ציפוי גבינת שמנת .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות F. משמנים ומקמחים 2 תבניות עוגה עגולות (9 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
מתכון בלילת טיגוןמתכון בלילת טיגון
ציוד שתשתמש בו
מתכון לעוגת דלעתמתכון לעוגת דלעת
2
בקערת מיקסר גדולה מערבבים וטורפים בעזרת מערבל חשמלי ידני את כל החומרים עד שהבלילה חלקה. מחלקים את הבלילה בין 2 תבניות העוגה המוכנות.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
אופים 25 עד 30 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
נותנים לעוגות להתקרר בתבניות שלהן במשך 5 דקות ואז הופכים על רשת ומצננים לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1
מקציפים את גבינת השמנת והחמאה יחד עם מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים פנימה את הסוכר של הקונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה ולאחר מכן טורפים פנימה את מיץ התפוזים, הקליפה וצבע המאכל.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1
טורפים יחד את כל המרכיבים בקערה רדודה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול מאוד, חייב להיות ברוחב של 11 אינץ' לפחות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
טובלים 1 משכבות העוגה בבלילה ומניחים בעדינות בשמן החם. מטגנים עד להזהבה ופריכה, כ-4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג לניקוז. חזור על הפעולה עם שכבת העוגה השנייה.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
הניחו לעוגות המטוגנות להתקרר מעט ואז הכפיאו את החלק העליון של שכבה אחת.
6
מניחים עליו את השכבה השנייה ומכפיפים. אל תקפיאו את הצדדים, זה יהיה יפה לראות את שכבות הציפוי והעוגה המטוגנת פריכה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1stickחמאה, טמפרטורת החדרחמאה, טמפרטורת החדר480דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר ממתקיםסוכר ממתקים227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת גבינת שמנת, טמפרטורת החדרחבילת גבינת שמנת, טמפרטורת החדר1מתכון גבינת שמנת וזיגוג כתוםמתכון גבינת שמנת וזיגוג כתום1ביצה, הוכהביצה, הוכה4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)125דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1מתכון טיגון הבלילהמתכון טיגון הבלילה1מתכון עוגת דלעתמתכון עוגת דלעת1221 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2441 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'10שרימפס וורידיםשמן, לטיגוןשמן, לטיגון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך1כתום, מקונןכתום, מקונן1אוראו ממולאים כפוליםגדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'245דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מחית דלעת (טרי או משומר)מחית דלעת (טרי או משומר)1זרוקצבע מאכל אדוםצבע מאכל אדום1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים12 כפיות אבקת שום1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים482דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת תערובת עוגה צהובהחבילת תערובת עוגה צהובה3טיפותצבע מאכל צהובצבע מאכל צהוב