פארקר האוס רולס
Parker House Rolls עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הלחם שלך. מתאים ל-30 ומחירו 9 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 110 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . אם יש לכם סוכר, ביצה, שמן קנולן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 20% , וזה לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו Parker House Rolls , Parker House Rolls ו- Parker House Rolls .
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים וכפית סוכר ב-1/2 כוס מים חמימים; לתת לעמוד 5 דקות.
מוסיפים חלב, מלח, ביצה, שמן, 2 כוסות קמח ואת יתרת המים והסוכר. מקציפים במהירות בינונית עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
הופכים בצק על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-45 דקות.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; לחלק לשני חלקים.
מגלגלים כל חלק ל-1/2 אינץ'. עוֹבִי.
חותכים עם 2-1/2-in מקומח. חותך ביסקוויטים. אם רוצים, מברישים בחמאה.
בעזרת קצה עמום של סכין, קמטו כל אחד מהם מעט מחוץ למרכז. מקפלים בקפל. מהדקים קלות את הקצוות יחד.
מניחים במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה משומנים. מכסים במגבת מטבח; מניחים לתפיחה במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
אופים 10-15 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבניות לרשתות לצינון.