קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבות פקאן שוקולד

עוגת שכבות פקאן שוקולד
עוגת שכבות שוקולד פקאן עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1305 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם מלח, מים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 35%. נסו עוגת דלעת פקאן שכבה, עוגת שכבות פקאן חמאה, ו עוגת דלעת-פקאן שכבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור העוגה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. גריז 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות ומרפדים אותם בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
2
מערבבים יחד את הקקאו והמים הרותחים עד שהקקאו מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
מיםמים
3
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתיה, ומלח. בקערה גדולה נפרדת, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה ואת הסוכר החום עד רכות, על 2 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה והכה במשך 1 דקה יותר. הכה את הביצים, 1 בכל פעם. לנצח בתמצית הוניל. מקציפים את תערובת הקמח ואת תערובת הקקאו בשלוש תוספות לסירוגין, מתחיל ומסתיים בקמח. לגרד את הצדדים של הקערה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
סודה לשתייהסודה לשתייה
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מחלקים את הבלילה בין הסירים.
5
אופים עד שמרכז העוגה קופץ בחזרה כאשר נלחץ בעדינות ובוחן מוכנס בו יוצא נקי, כ -25 דקות. אפשר לעוגות להתקרר במחבתות שלהם במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך אותם על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
1
מערבבים את החמאה, סוכר חום, וחלב בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד החמאה נמסה והסוכר הוא מומס, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום ומערבבים את הוניל. דקור את העוגות מקורר בכל רחבי עם קיסם.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
3
מורחים חצי המילוי על שכבת עוגה 1. למעלה עם השכבה השנייה וחזור.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
4
עבור הזיגוג: ממיסים את החמאה בסיר קטן על חום בינוני ומערבבים בסוכר חום ושמנת. להביא את התערובת לרתיחה ולהעביר אותו לקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
ציפויציפוי
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים את הסוכר והוניל של הממתקים ומכים עד שהציפוי הוא עקביות מורחבת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציפויציפוי
ונילוניל
6
מוסיפים עוד שמנת, 1 כף בכל פעם, אם הציפוי עבה מדי. כפור את החלק העליון של העוגה ומפזרים את הפקאנים הקצוצים. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר. העוגה תשמור במשך 3 עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
ציפויציפוי
קרםקרם

מרכיבים

1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים227פלפל האבנרו(2 מקלות) חמאה, מרוכך(2 מקלות) חמאה, מרוכך6קרום: פירורי קרקר גרהם(3/4 מקל) חמאה(3/4 מקל) חמאה10קרום: פירורי קרקר גרהם(1 1/4 מקלות) חמאה(1 1/4 מקלות) חמאה7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגה מנופהקמח עוגה מנופה5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר ממתקיםסוכר ממתקים1581 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש3(חלקית &)(חלקית &)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת כבדה, בתוספת יותר, במידת צורךשמנת כבדה, בתוספת יותר, במידת צורך3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז3קרום: פירורי קרקר גרהםלחמניות לבנותלחמניות לבנות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפקאנים קצוצים, לקישוטפקאנים קצוצים, לקישוט1אוראו ממולאים כפוליםועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחיםמים רותחים