עוגת שכבות שוקולד פקאן עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1305 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם מלח, מים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 35%. נסו עוגת דלעת פקאן שכבה, עוגת שכבות פקאן חמאה, ו עוגת דלעת-פקאן שכבה (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור העוגה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. גריז 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות ומרפדים אותם בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
2
מערבבים יחד את הקקאו והמים הרותחים עד שהקקאו מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
מים
3
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתיה, ומלח. בקערה גדולה נפרדת, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה ואת הסוכר החום עד רכות, על 2 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה והכה במשך 1 דקה יותר. הכה את הביצים, 1 בכל פעם. לנצח בתמצית הוניל. מקציפים את תערובת הקמח ואת תערובת הקקאו בשלוש תוספות לסירוגין, מתחיל ומסתיים בקמח. לגרד את הצדדים של הקערה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
סודה לשתייה
סוכר חום
חמאה
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מקציף
קערה
4
מחלקים את הבלילה בין הסירים.
5
אופים עד שמרכז העוגה קופץ בחזרה כאשר נלחץ בעדינות ובוחן מוכנס בו יוצא נקי, כ -25 דקות. אפשר לעוגות להתקרר במחבתות שלהם במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך אותם על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
1
מערבבים את החמאה, סוכר חום, וחלב בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד החמאה נמסה והסוכר הוא מומס, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסר מהחום ומערבבים את הוניל. דקור את העוגות מקורר בכל רחבי עם קיסם.
מרכיבים שתצטרך
וניל
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
3
מורחים חצי המילוי על שכבת עוגה 1. למעלה עם השכבה השנייה וחזור.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
4
עבור הזיגוג: ממיסים את החמאה בסיר קטן על חום בינוני ומערבבים בסוכר חום ושמנת. להביא את התערובת לרתיחה ולהעביר אותו לקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
ציפוי
חמאה
קרם
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מחבת רוטב
5
מוסיפים את הסוכר והוניל של הממתקים ומכים עד שהציפוי הוא עקביות מורחבת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
ציפוי
וניל
6
מוסיפים עוד שמנת, 1 כף בכל פעם, אם הציפוי עבה מדי. כפור את החלק העליון של העוגה ומפזרים את הפקאנים הקצוצים. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר. העוגה תשמור במשך 3 עד 5 ימים.