עוגת שכבות שוקולד עם מילוי עוגת גבינה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 10 מנות עם 1385 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 81 גרם שומן כל אחד. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמנת, ביצים, שוקולד חצי מתוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. נסו עוגת שכבות שוקולד לבן במילוי חמוציות, עוגת שכבת מוקה במילוי קרם שוקולד-רום, ו עוגת שכבת שוקולד כפולה במילוי פטל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל -300 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית אפייה עגולה בגודל 9 אינץ ' בנייר אלומיניום, ומאפשרים לקצוות נייר כסף להתפשט על דפנות התבנית. משמנים קלות את נייר הכסף. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת קרם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
רדיד אלומיניום
תבנית אפייה
קערה
תנור
2
מוסיפים סוכר, מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
3
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מקציפים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים פנימה שמנת חמוצה וליקר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
ליקר
ביצה
4
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
אופים 45 דקות ואז מכבים את התנור ומשאירים את עוגת הגבינה בתנור עם דלת סגורה למשך שעה נוספת.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
נותנים לעוגת הגבינה להתקרר לחלוטין בתבנית שלה על רשת ואז מכסים ומצננים במשך 4 שעות. בעזרת קצוות נייר כסף כידיות, הסר עוגת גבינה מהתבנית וקלף נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
רדיד אלומיניום
מחבת
1
מורחים שכבת ציפוי על גבי עוגת שוקולד. הבא, שכבת עוגת גבינה העליון עם ציפוי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציפוי
מורחים
ציפוי
2
מניחים עוגת שוקולד שנייה וקרח עם ציפוי מעל ובצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציפוי
קרח
3
מפזרים שקדים בצדדים או מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
4
מחממים תנור ל 350 מעלות פ גריז וקמח שתי מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
בקערה גדולה, לשלב תערובת עוגה, ליקר, מים, שמן וביצים. מקציפים במהירות בינונית בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 2 המחבתות המוכנות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה
ליקר
מים
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
6
אופים 20 דקות, או עד לקטוף עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
בואו להתקרר במחבתות 10 דקות. הופכים על מדפי תיל ומניחים להתקרר לחלוטין.
8
בקערה גדולה מקציפים חמאה במהירות בינונית בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת קרם.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
9
מוסיפים שוקולד, מקציפים עד לאיחוד. מקציפים פנימה ליקר שקדים וסוכר קונדיטורים עד שהם בהירים ותפוחים.