קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות11
מגזין

עוגת שכבות שוקולד במילוי עוגת גבינה

עוגת שכבות שוקולד במילוי עוגת גבינה
עוגת שכבות שוקולד עם מילוי עוגת גבינה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 10 מנות עם 1385 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 81 גרם שומן כל אחד. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמנת, ביצים, שוקולד חצי מתוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. נסו עוגת שכבות שוקולד לבן במילוי חמוציות, עוגת שכבת מוקה במילוי קרם שוקולד-רום, ו עוגת שכבת שוקולד כפולה במילוי פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל -300 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית אפייה עגולה בגודל 9 אינץ ' בנייר אלומיניום, ומאפשרים לקצוות נייר כסף להתפשט על דפנות התבנית. משמנים קלות את נייר הכסף. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת קרם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
תנורתנור
2
מוסיפים סוכר, מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
3
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מקציפים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים פנימה שמנת חמוצה וליקר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ליקרליקר
ביצהביצה
4
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים 45 דקות ואז מכבים את התנור ומשאירים את עוגת הגבינה בתנור עם דלת סגורה למשך שעה נוספת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
נותנים לעוגת הגבינה להתקרר לחלוטין בתבנית שלה על רשת ואז מכסים ומצננים במשך 4 שעות. בעזרת קצוות נייר כסף כידיות, הסר עוגת גבינה מהתבנית וקלף נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
1
מורחים שכבת ציפוי על גבי עוגת שוקולד. הבא, שכבת עוגת גבינה העליון עם ציפוי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
ציפויציפוי
2
מניחים עוגת שוקולד שנייה וקרח עם ציפוי מעל ובצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציפויציפוי
קרחקרח
3
מפזרים שקדים בצדדים או מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
4
מחממים תנור ל 350 מעלות פ גריז וקמח שתי מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בקערה גדולה, לשלב תערובת עוגה, ליקר, מים, שמן וביצים. מקציפים במהירות בינונית בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 2 המחבתות המוכנות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגהתערובת עוגה
ליקרליקר
מיםמים
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
6
אופים 20 דקות, או עד לקטוף עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בואו להתקרר במחבתות 10 דקות. הופכים על מדפי תיל ומניחים להתקרר לחלוטין.
8
בקערה גדולה מקציפים חמאה במהירות בינונית בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת קרם.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
9
מוסיפים שוקולד, מקציפים עד לאיחוד. מקציפים פנימה ליקר שקדים וסוכר קונדיטורים עד שהם בהירים ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שוקולדשוקולד
ליקרליקר
שקדיםשקדים