קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבות שוקולד

עוגת שכבות שוקולד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים,אז נסו עוגת שכבות שוקולד. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם יש לכם חמאה, תערובת פודינג שוקולד מיידי) תערובת פודינג וניל מיידית, שוקולד חצי מתוק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת האביר האפל (עוגת שכבות שוקולד משולשת), עוגת בראוניז שוקולד 4 שכבות עם ציפוי חמאת בוטנים וגנאש שוקולד, ו עוגת שוקולד בת שש שכבות עם מילוי מרשמלו קלוי וציפוי שוקולד מאלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל שלוש 9-ב. מחבתות אפייה עגולות עם תרסיס בישול ומרפדות בנייר שעווה. מצפים נייר שעווה בתרסיס בישול ואבק בקמח; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
בקערה גדולה מקציפים את ארבעת המרכיבים הראשונים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים בינוני במשך 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים לתוך מחבתות מוכן.
4
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים למתלים להתקררות. קלף בעדינות נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בקערה גדולה, לטאטא הראשון ארבעה מרכיבים מילוי במשך 2 דקות (תערובת יהיה עבה). מקפלים פנימה קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; למעלה עם מחצית המילוי. חזור על שכבות. למעלה עם שכבת העוגה השלישית. בקערה חסינת מיקרוגל, מיקרוגל את מרכיבי הזיגוג, ללא כיסוי, בעוצמה של 30% למשך 45 שניות; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מורחים על גבי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים