חניתות בטטה צלויות עם ויניגרט בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל חניתות בטטה קלוי עם ויניגרט בייקון. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 300 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך חומץ שרי, מים, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות , שהוא מוצק. נסו חניתות בטטה צלויות עם ויניגרט בייקון, חניתות Endive עם בטטה, בייקון & עירית, ו חניתות בטטה צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 450 ° F.
לקלף בטטות, ולאחר מכן לחתוך כל אורך לתוך 6 חניתות.
חותכים חניתות במחצית לרוחב אם תרצה, ולאחר מכן לסדר בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה גדולה (17 על ידי 12 אינץ').
מבשלים בייקון במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד השחמה פריך, 10 עד 15 דקות.
מעבירים עם כף מחוררת למגבות נייר לניקוז, ואז יוצקים שומן בייקון דרך מסננת בסדר רשת על חניתות תפוחי אדמה ולזרוק עם 2 מריות למעיל.
מפזרים חניתות עם 1/2 מלח כפית ו 1/4 כפית פלפל וצלי (חשוף), מפנה כל 15 עד 20 דקות, עד תפוחי אדמה הם במכרז וקצוות הם השחמה, 45 דקות עד 1 שעה.
להחזיר בייקון למחבת ניקה, ולאחר מכן להוסיף שמן וחום על חום מתון עד חם אבל לא מעשן. מערבבים בחלק הלבן של בצל ירוק ולהסיר מהחום. מערבבים בחומץ, מים, נשאר 1/2 כפית מלח, ונותר 1/4 כפית פלפל ויוצקים מעל חניתות תפוחי אדמה.
מפזרים תפוחי אדמה עם בצל ירוק ומגישים חמים.