קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות10
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חניתות בטטה צלויות עם ויניגרט בייקון

חניתות בטטה צלויות עם ויניגרט בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל חניתות בטטה קלוי עם ויניגרט בייקון. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 300 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך חומץ שרי, מים, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות , שהוא מוצק. נסו חניתות בטטה צלויות עם ויניגרט בייקון, חניתות Endive עם בטטה, בייקון & עירית, ו חניתות בטטה צלויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לקלף בטטות, ולאחר מכן לחתוך כל אורך לתוך 6 חניתות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
3
חותכים חניתות במחצית לרוחב אם תרצה, ולאחר מכן לסדר בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה גדולה (17 על ידי 12 אינץ').
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מבשלים בייקון במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד השחמה פריך, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מעבירים עם כף מחוררת למגבות נייר לניקוז, ואז יוצקים שומן בייקון דרך מסננת בסדר רשת על חניתות תפוחי אדמה ולזרוק עם 2 מריות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מפזרים חניתות עם 1/2 מלח כפית ו 1/4 כפית פלפל וצלי (חשוף), מפנה כל 15 עד 20 דקות, עד תפוחי אדמה הם במכרז וקצוות הם השחמה, 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
העברה לצלחת הגשה.
8
להחזיר בייקון למחבת ניקה, ולאחר מכן להוסיף שמן וחום על חום מתון עד חם אבל לא מעשן. מערבבים בחלק הלבן של בצל ירוק ולהסיר מהחום. מערבבים בחומץ, מים, נשאר 1/2 כפית מלח, ונותר 1/4 כפית פלפל ויוצקים מעל חניתות תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מפזרים תפוחי אדמה עם בצל ירוק ומגישים חמים.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים