עוגת שכבות שוקולד כפולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שכבות שוקולד כפולה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 612 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קפה, אבקת קקאו, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת שכבות שוקולד כפולה, עוגת שכבות שוקולד כפולה, ו עוגת שכבות שוקולד כפולה.
הוראות
מחממים תנור ל 149°. ומחבתות גריז. תחתית קו עם סיבובים של נייר שעווה ונייר גריז.
דק קוצצים שוקולד בקערה לשלב עם קפה חם.
בואו תערובת לעמוד, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס תערובת חלקה.
לתוך קערה גדולה לנפות יחד סוכר, קמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח. בקערה גדולה נוספת עם מיקסר חשמלי להכות ביצים עד מעובה מעט בצבע לימון (כ 3 דקות עם מיקסר עומד או 5 דקות עם מערבל יד). מוסיפים לאט לאט שמן, חלב חמאה, וניל ותערובת שוקולד מומסת לביצים, מכים עד בשילוב היטב.
מוסיפים תערובת סוכר ומכים במהירות בינונית עד רק בשילוב טוב. מחלקים את הבלילה בין מחבתות ואופים באמצע התנור עד שבוחן מוכנס במרכז יוצא נקי, 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות.
שכבות מגניב לחלוטין מחבתות על מדפים. הפעל סכין דק סביב קצוות של מחבתות ולהפוך שכבות על מדפים. בזהירות להסיר נייר שעווה ושכבות מגניב לחלוטין. שכבות עוגה עשוי להתבצע 1 יום קדימה, כל הזמן, עטוף היטב בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.
דק קוצצים שוקולד. בסיר 1 1/2 עד 2 ליטר להביא שמנת, סוכר וסירופ תירס לרתיחה על חום נמוך בינוני, לטאטא עד הסוכר הוא מומס.
הסר מחבת מחום ולהוסיף שוקולד, לטאטא עד שוקולד נמס.
חותכים חמאה לחתיכות ולהוסיף ציפוי, לטאטא עד חלקה.
העברת ציפוי לקערה וקריר, ערבוב מדי פעם, עד להפיץ (בהתאם שוקולד בשימוש, ייתכן שיהיה צורך לצנן ציפוי עקביות להפיץ).
מורחים ציפוי בין שכבות עוגה ומעל לצדדים. העוגה שומרת, מכוסה ומקורר, 3 ימים. להביא עוגה לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.