קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבות שוקולד כפולה

עוגת שכבות שוקולד כפולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שכבות שוקולד כפולה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 612 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קפה, אבקת קקאו, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת שכבות שוקולד כפולה, עוגת שכבות שוקולד כפולה, ו עוגת שכבות שוקולד כפולה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 149°. ומחבתות גריז. תחתית קו עם סיבובים של נייר שעווה ונייר גריז.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
דק קוצצים שוקולד בקערה לשלב עם קפה חם.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
בואו תערובת לעמוד, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
4
לתוך קערה גדולה לנפות יחד סוכר, קמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח. בקערה גדולה נוספת עם מיקסר חשמלי להכות ביצים עד מעובה מעט בצבע לימון (כ 3 דקות עם מיקסר עומד או 5 דקות עם מערבל יד). מוסיפים לאט לאט שמן, חלב חמאה, וניל ותערובת שוקולד מומסת לביצים, מכים עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מוסיפים תערובת סוכר ומכים במהירות בינונית עד רק בשילוב טוב. מחלקים את הבלילה בין מחבתות ואופים באמצע התנור עד שבוחן מוכנס במרכז יוצא נקי, 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
שכבות מגניב לחלוטין מחבתות על מדפים. הפעל סכין דק סביב קצוות של מחבתות ולהפוך שכבות על מדפים. בזהירות להסיר נייר שעווה ושכבות מגניב לחלוטין. שכבות עוגה עשוי להתבצע 1 יום קדימה, כל הזמן, עטוף היטב בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1
דק קוצצים שוקולד. בסיר 1 1/2 עד 2 ליטר להביא שמנת, סוכר וסירופ תירס לרתיחה על חום נמוך בינוני, לטאטא עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מחבת מחום ולהוסיף שוקולד, לטאטא עד שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
חותכים חמאה לחתיכות ולהוסיף ציפוי, לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
העברת ציפוי לקערה וקריר, ערבוב מדי פעם, עד להפיץ (בהתאם שוקולד בשימוש, ייתכן שיהיה צורך לצנן ציפוי עקביות להפיץ).
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מורחים ציפוי בין שכבות עוגה ומעל לצדדים. העוגה שומרת, מכוסה ומקורר, 3 ימים. להביא עוגה לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים