הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 9 דקות. עם כפית ציון של 10% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: עוגת שכבות שוקולד מריר, עוגת שכבות שוקולד מריר, ו עוגת שכבות שוקולד מאצ'ה כהה.
הוראות
1
מקציפים חמאה וסוכרים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
3
מוסיפים שוקולד מקורר וניל, פועם עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
4
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
5
יוצקים את הבלילה לתוך 2 נייר קלף משומן מרופד 9 " עגולים cakepans.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
6
אופים ב 350 במשך 22 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב לחלוטין על מדפי תיל.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מורחים ציפוי שוקולד לבן בין השכבות ועל גבי וצדדים של עוגה.