קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

עוגת שכבת קוקוס עם זיגוג שוקולד

עוגת שכבת קוקוס עם זיגוג שוקולד
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1414 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, חלב חמאה, שוקולד מריר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-267 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: עוגת שכבות קוקוס-שוקולד לבן, חמאת בוטנים-עוגת שכבות קוקוס-שוקולד, ו עוגת שכבות שוקולד מריר עם ציפוי קוקוס.

הוראות

1
התאם את מדפי התנור לאמצע העליון והתחתון בתנוחות האמצעיות וחמם מראש תנור ל-350°f. חמאה וקמח (או ריסוס עם תרסיס אפייה) שלושה מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית; להפריש. עם מיקסר מצויד מצורף משוט, לנצח סוכר 1 כוס חמאה על מהירות בינונית גבוהה עד אור, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים 1 כוס קרם קוקוס ומכים עד רכות, על 1 דקה. לנצח חלמונים חלמונים תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
4
הפחת מהירות נמוכה והוסף תערובת קמח שמורה ב 3 תוספות, לסירוגין עם חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
5
מערבבים רק עד בשילוב, גירוד צדדים ותחתית של קערה עם מרית גומי לפי הצורך.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הוסף 2 כוסות קוקוס לנצח רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
7
התאמה מיקסר עם מצורף whisk ומניחים חלבוני ביצה בקערת ערבוב נקי ויבש. מקציפים לבנים במהירות בינונית-נמוכה עד הלבנים מתחילים קצף, על 1 דקה. הגדל מהירות ללבנים בינוניים גבוהים והכה עד פסגות נוקשות טופס, 2 עד 3 דקות. מקפלים לבנים מוכים לתוך הבלילה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מחלקים את הבלילה שווה בין מחבתות עוגה מוכנות, להחליק את החלק העליון עם מרית גומי.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
מניחים שני מחבתות עוגה זה לצד זה על המדף העליון ומחבת עוגה שלישית על המדף התחתון.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
10
אופים עד tester עוגה מוכנס במרכז עוגות יוצא נקי, על 15 עד 20 דקות, לסירוגין עוגת עמדות באמצע דרך אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
להעביר עוגות מתלים קירור מגניב 10 דקות מחבתות. הפעל עוגות ישירות על מדפים מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
12
בינתיים, מיקסר בכושר עם מצורף whipk גבינת שמנת, קרם שנותר של קוקוס (על ¼ כוס), ו 2 כפות חמאה על מהירות בינונית גבוהה עד אור, 1 עד 2 דקות. צמצם מהירות לנמוך והוסף סוכר של ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מערבבים על נמוך עד incorporated, ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינונית גבוהה שוט עד פלאפי, 2 עד 3 דקות. מקפלים אגוזי מקדמיה לתוך ציפוי עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
חבילה במנות נפרדות בקירור לבן צ'יפס מקדמיה בצק עוגיות אגוזי מקדמיהחבילה במנות נפרדות בקירור לבן צ'יפס מקדמיה בצק עוגיות אגוזי מקדמיה
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
14
סדר שכבת עוגה אחת, בצד העליון למטה על צלחת עוגה או נייר קלף (ראה הערות לעיל). עם מרית אופסט, להפיץ עם חצי ציפוי גבינת שמנת. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, למעלה בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מרית אופסטמרית אופסט
15
מורחים עם הנותרים קרם גבינה, ולאחר מכן העליון עם שכבת עוגה שלישית, מלמעלה למטה בצד. לחץ על העוגה בעדינות עם היד שלך.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
16
מביאים שמנת וסירופ תירס כדי להתבשל בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
17
הסר מהחום.
18
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד מומסים וחלקים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
19
מורחים 1 זיגוג כוס מעל הצדדים של עוגה עם מרית אופסט. להקפיא עד זיגוג כמעט מוגדר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
20
יוצקים זיגוג הנותרים על העוגה עובד במהירות לצדדים חלקים העליון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
21
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס קוקוס. מקררים עוגה עד זיגוג מוצק, 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
22
לשרת.

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה255דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מריר, קצוץ דקשוקולד מריר, קצוץ דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(2 מקלות) בתוספת 2 כפות חמאה ללא מלח, מרוכך(2 מקלות) בתוספת 2 כפות חמאה ללא מלח, מרוכך2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן6511 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגהקמח עוגה3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר ממתקיםסוכר ממתקים113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת שמנת, מרוכךגבינת שמנת, מרוכך425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קרם קוקוסקרם קוקוס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ תירס כההסירופ תירס כהה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי מקדמיה צלויים יבש, קצוץאגוזי מקדמיה צלויים יבש, קצוץ4largesחלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי5321 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוקוס ארוז ממותקקוקוס ארוז ממותק2חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)