קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

עוגת שכבת קוקוס עם זיגוג שוקולד

עוגת שכבת קוקוס עם זיגוג שוקולד
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1414 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, חלב חמאה, שוקולד מריר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-267 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: עוגת שכבות קוקוס-שוקולד לבן, חמאת בוטנים-עוגת שכבות קוקוס-שוקולד, ו עוגת שכבות שוקולד מריר עם ציפוי קוקוס.

הוראות

1
התאם את מדפי התנור לאמצע העליון והתחתון בתנוחות האמצעיות וחמם מראש תנור ל-350°f. חמאה וקמח (או ריסוס עם תרסיס אפייה) שלושה מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית; להפריש. עם מיקסר מצויד מצורף משוט, לנצח סוכר 1 כוס חמאה על מהירות בינונית גבוהה עד אור, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים 1 כוס קרם קוקוס ומכים עד רכות, על 1 דקה. לנצח חלמונים חלמונים תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
4
הפחת מהירות נמוכה והוסף תערובת קמח שמורה ב 3 תוספות, לסירוגין עם חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
מערבבים רק עד בשילוב, גירוד צדדים ותחתית של קערה עם מרית גומי לפי הצורך.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
הוסף 2 כוסות קוקוס לנצח רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
7
התאמה מיקסר עם מצורף whisk ומניחים חלבוני ביצה בקערת ערבוב נקי ויבש. מקציפים לבנים במהירות בינונית-נמוכה עד הלבנים מתחילים קצף, על 1 דקה. הגדל מהירות ללבנים בינוניים גבוהים והכה עד פסגות נוקשות טופס, 2 עד 3 דקות. מקפלים לבנים מוכים לתוך הבלילה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מחלקים את הבלילה שווה בין מחבתות עוגה מוכנות, להחליק את החלק העליון עם מרית גומי.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
מניחים שני מחבתות עוגה זה לצד זה על המדף העליון ומחבת עוגה שלישית על המדף התחתון.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
10
אופים עד tester עוגה מוכנס במרכז עוגות יוצא נקי, על 15 עד 20 דקות, לסירוגין עוגת עמדות באמצע דרך אפייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
להעביר עוגות מתלים קירור מגניב 10 דקות מחבתות. הפעל עוגות ישירות על מדפים מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
12
בינתיים, מיקסר בכושר עם מצורף whipk גבינת שמנת, קרם שנותר של קוקוס (על ¼ כוס), ו 2 כפות חמאה על מהירות בינונית גבוהה עד אור, 1 עד 2 דקות. צמצם מהירות לנמוך והוסף סוכר של ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
13
מערבבים על נמוך עד incorporated, ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינונית גבוהה שוט עד פלאפי, 2 עד 3 דקות. מקפלים אגוזי מקדמיה לתוך ציפוי עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
חבילה במנות נפרדות בקירור לבן צ'יפס מקדמיה בצק עוגיות אגוזי מקדמיהחבילה במנות נפרדות בקירור לבן צ'יפס מקדמיה בצק עוגיות אגוזי מקדמיה
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
14
סדר שכבת עוגה אחת, בצד העליון למטה על צלחת עוגה או נייר קלף (ראה הערות לעיל). עם מרית אופסט, להפיץ עם חצי ציפוי גבינת שמנת. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, למעלה בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מרית אופסטמרית אופסט
15
מורחים עם הנותרים קרם גבינה, ולאחר מכן העליון עם שכבת עוגה שלישית, מלמעלה למטה בצד. לחץ על העוגה בעדינות עם היד שלך.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
16
מביאים שמנת וסירופ תירס כדי להתבשל בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
17
הסר מהחום.
18
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד מומסים וחלקים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
19
מורחים 1 זיגוג כוס מעל הצדדים של עוגה עם מרית אופסט. להקפיא עד זיגוג כמעט מוגדר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
20
יוצקים זיגוג הנותרים על העוגה עובד במהירות לצדדים חלקים העליון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
21
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס קוקוס. מקררים עוגה עד זיגוג מוצק, 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
22
לשרת.

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים255פלפל האבנרושוקולד מריר, קצוץ דקשוקולד מריר, קצוץ דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(2 מקלות) בתוספת 2 כפות חמאה ללא מלח, מרוכך(2 מקלות) בתוספת 2 כפות חמאה ללא מלח, מרוכך2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן6511 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגהקמח עוגה3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר ממתקיםסוכר ממתקים113פלפל האבנרוגבינת שמנת, מרוכךגבינת שמנת, מרוכך425פלפל האבנרוקרם קוקוסקרם קוקוס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ תירס כההסירופ תירס כהה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי מקדמיה צלויים יבש, קצוץאגוזי מקדמיה צלויים יבש, קצוץ4largesחלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה5321 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוקוס ארוז ממותקקוקוס ארוז ממותק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)