עוגת שכבת קוקוס עם זיגוג שוקולד
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1414 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, חלב חמאה, שוקולד מריר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-267 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: עוגת שכבות קוקוס-שוקולד לבן, חמאת בוטנים-עוגת שכבות קוקוס-שוקולד, ו עוגת שכבות שוקולד מריר עם ציפוי קוקוס.
הוראות
התאם את מדפי התנור לאמצע העליון והתחתון בתנוחות האמצעיות וחמם מראש תנור ל-350°f. חמאה וקמח (או ריסוס עם תרסיס אפייה) שלושה מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ'.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית; להפריש. עם מיקסר מצויד מצורף משוט, לנצח סוכר 1 כוס חמאה על מהירות בינונית גבוהה עד אור, על 2 דקות.
מוסיפים 1 כוס קרם קוקוס ומכים עד רכות, על 1 דקה. לנצח חלמונים חלמונים תמצית וניל.
הפחת מהירות נמוכה והוסף תערובת קמח שמורה ב 3 תוספות, לסירוגין עם חלב חמאה.
מערבבים רק עד בשילוב, גירוד צדדים ותחתית של קערה עם מרית גומי לפי הצורך.
הוסף 2 כוסות קוקוס לנצח רק עד בשילוב.
התאמה מיקסר עם מצורף whisk ומניחים חלבוני ביצה בקערת ערבוב נקי ויבש. מקציפים לבנים במהירות בינונית-נמוכה עד הלבנים מתחילים קצף, על 1 דקה. הגדל מהירות ללבנים בינוניים גבוהים והכה עד פסגות נוקשות טופס, 2 עד 3 דקות. מקפלים לבנים מוכים לתוך הבלילה עם מרית גומי.
מחלקים את הבלילה שווה בין מחבתות עוגה מוכנות, להחליק את החלק העליון עם מרית גומי.
מניחים שני מחבתות עוגה זה לצד זה על המדף העליון ומחבת עוגה שלישית על המדף התחתון.
אופים עד tester עוגה מוכנס במרכז עוגות יוצא נקי, על 15 עד 20 דקות, לסירוגין עוגת עמדות באמצע דרך אפייה.
להעביר עוגות מתלים קירור מגניב 10 דקות מחבתות. הפעל עוגות ישירות על מדפים מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
בינתיים, מיקסר בכושר עם מצורף whipk גבינת שמנת, קרם שנותר של קוקוס (על ¼ כוס), ו 2 כפות חמאה על מהירות בינונית גבוהה עד אור, 1 עד 2 דקות. צמצם מהירות לנמוך והוסף סוכר של ממתקים.
מערבבים על נמוך עד incorporated, ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינונית גבוהה שוט עד פלאפי, 2 עד 3 דקות. מקפלים אגוזי מקדמיה לתוך ציפוי עם מרית גומי.
סדר שכבת עוגה אחת, בצד העליון למטה על צלחת עוגה או נייר קלף (ראה הערות לעיל). עם מרית אופסט, להפיץ עם חצי ציפוי גבינת שמנת. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, למעלה בצד למטה.
מורחים עם הנותרים קרם גבינה, ולאחר מכן העליון עם שכבת עוגה שלישית, מלמעלה למטה בצד. לחץ על העוגה בעדינות עם היד שלך.
מביאים שמנת וסירופ תירס כדי להתבשל בסיר בינוני.
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד מומסים וחלקים.
מורחים 1 זיגוג כוס מעל הצדדים של עוגה עם מרית אופסט. להקפיא עד זיגוג כמעט מוגדר, על 5 דקות.
יוצקים זיגוג הנותרים על העוגה עובד במהירות לצדדים חלקים העליון.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס קוקוס. מקררים עוגה עד זיגוג מוצק, 30 דקות עד 1 שעה.