והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1414 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, חלב חמאה, שוקולד מריר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-267 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: עוגת שכבות קוקוס-שוקולד לבן, חמאת בוטנים-עוגת שכבות קוקוס-שוקולד, ו עוגת שכבות שוקולד מריר עם ציפוי קוקוס.
הוראות
1
התאם את מדפי התנור לאמצע העליון והתחתון בתנוחות האמצעיות וחמם מראש תנור ל-350°f. חמאה וקמח (או ריסוס עם תרסיס אפייה) שלושה מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ'.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית; להפריש. עם מיקסר מצויד מצורף משוט, לנצח סוכר 1 כוס חמאה על מהירות בינונית גבוהה עד אור, על 2 דקות.
התאמה מיקסר עם מצורף whisk ומניחים חלבוני ביצה בקערת ערבוב נקי ויבש. מקציפים לבנים במהירות בינונית-נמוכה עד הלבנים מתחילים קצף, על 1 דקה. הגדל מהירות ללבנים בינוניים גבוהים והכה עד פסגות נוקשות טופס, 2 עד 3 דקות. מקפלים לבנים מוכים לתוך הבלילה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מחלקים את הבלילה שווה בין מחבתות עוגה מוכנות, להחליק את החלק העליון עם מרית גומי.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
מניחים שני מחבתות עוגה זה לצד זה על המדף העליון ומחבת עוגה שלישית על המדף התחתון.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
10
אופים עד tester עוגה מוכנס במרכז עוגות יוצא נקי, על 15 עד 20 דקות, לסירוגין עוגת עמדות באמצע דרך אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
להעביר עוגות מתלים קירור מגניב 10 דקות מחבתות. הפעל עוגות ישירות על מדפים מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
12
בינתיים, מיקסר בכושר עם מצורף whipk גבינת שמנת, קרם שנותר של קוקוס (על ¼ כוס), ו 2 כפות חמאה על מהירות בינונית גבוהה עד אור, 1 עד 2 דקות. צמצם מהירות לנמוך והוסף סוכר של ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוס
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מערבבים על נמוך עד incorporated, ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינונית גבוהה שוט עד פלאפי, 2 עד 3 דקות. מקפלים אגוזי מקדמיה לתוך ציפוי עם מרית גומי.
סדר שכבת עוגה אחת, בצד העליון למטה על צלחת עוגה או נייר קלף (ראה הערות לעיל). עם מרית אופסט, להפיץ עם חצי ציפוי גבינת שמנת. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, למעלה בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מרית אופסט
15
מורחים עם הנותרים קרם גבינה, ולאחר מכן העליון עם שכבת עוגה שלישית, מלמעלה למטה בצד. לחץ על העוגה בעדינות עם היד שלך.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
16
מביאים שמנת וסירופ תירס כדי להתבשל בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
17
הסר מהחום.
18
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד מומסים וחלקים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
19
מורחים 1 זיגוג כוס מעל הצדדים של עוגה עם מרית אופסט. להקפיא עד זיגוג כמעט מוגדר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
20
יוצקים זיגוג הנותרים על העוגה עובד במהירות לצדדים חלקים העליון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
21
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס קוקוס. מקררים עוגה עד זיגוג מוצק, 30 דקות עד 1 שעה.