עוגת שכבת תפוח-ספייס עם זיגוג קרמל מערבולת
עוגת שכבת תפוח-ספייס עם זיגוג קרמל מערבולת דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-14 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 935 קלוריות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סודה לשתייה, קמח לעוגה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שכבת תפוח-ספייס עם זיגוג קרמל מערבולת, עוגת שוקולד ספייס עם זיגוג קרמל, ו עוגת ספייס ברים עם זיגוג קרמל מלוח.
הוראות
מניחים מדף תנור אחד בשליש התחתון של התנור ומתלה שני בשליש העליון של התנור. מחממים את התנור ל 177°. גריז שלושה מחבתות עוגה 9 אינץ ' עם חמאה או תרסיס בישול, ולאחר מכן קו כל אחד עם נייר קלף עגול ולשמן את הסיבובים. באמצעות מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, קרם את החמאה והסוכר במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי. מקציפים במולסה.
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, מכות בין כל תוספת. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח ותבלינים טחונים כדי להתמזג.
מוסיפים את תערובת הקמח ושמנת חמוצה לסירוגין לבלילה. (להתחיל ולסיים עם תערובת הקמח, הוספת תערובת הקמח ב 3 במרווחים ואת שמנת חמוצה ב 2 במרווחים.) לאחר כל תוספת, לערבב על מהירות נמוכה רק כדי לשלב את החומרים. מערבבים את התפוחים מגורר, וניל, וג ' ינג ' ר.
כפית הבלילה (זה יהיה עבה) באופן שווה לתוך המחבתות מוכן.
מניחים שני מחבתות עוגה זה לצד זה על מדף אחד והשלישי על השני. תנענע את שכבות העוגה על מדפי התנור כך ששום שכבה לא תהיה ישירות מעל שכבה אחרת.
אופים במשך 35 עד 40 דקות, עד המשרד למגע. לפקח על השכבות בזהירות עבור doneness; כל אחד יכול להיעשות בזמן אחר.
הסר מהתנור ולתת מגניב במחבתות במשך 10 דקות. הפעל סכין סביב הקצוות של המחבתות לנתק את העוגות על מדפי תיל להתקרר לחלוטין, 15 עד 30 דקות, לפני ציפוי. העוגות ניתן לשמור קפוא, עטוף בחוזקה בניילון נצמד, עד 3 שבועות. להפשיר אותם בטמפרטורת החדר לפני הסרת העטיפה. כפור מיד.
כדי להפוך את הדובדבן: בקערה בינונית נירוסטה, לשלב את קרמל unwrapped, 2 כפות של השמנת, ואת 2 כפות חמאה.
מניחים מעל סיר מלא 2 אינץ ' של מים רותחים. מערבבים את תערובת הקרמל עד חלקה.
בואו מגניב, ערבוב התערובת כל כמה דקות עד מגניב למגע, על 20 דקות. (אם התערובת חמה מדי, זה ימיס את ציפוי קרם חמאה כאשר הוא עורר מאוחר יותר.)
בעוד הקרמל הוא קירור, להפוך את קרם חמאה: באמצעות מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, להכות את 1 1/2 כוסות חמאה על מהירות בינונית גבוהה במשך כ 1 דקה, עד חיוור בצבע.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים קרם וניל ואבקת סוכר, ומכים במשך 3 דקות, עד אור ורך.
הוסף את mascarpone והכה על מהירות בינונית-נמוכה עד incorporated. אל תפריזי את המסקרפונה, או שהיא עלולה להפרד. להזמין 1/4 כוס תערובת קרמל מקורר לטפטף מעל העוגה ברגע שהוא חלבית. מערבבים את שארית הקרמל לתוך הציפוי, באמצעות משיכות גדולות כדי ליצור מערבולות קרמל ברחבי. אל תערבבי יותר מדי, או שסרטי הקרמל ייעלמו.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה ומפיצים שמיכה עבה של ציפוי על גבי.
מוסיפים את השכבה השנייה וממרחים בעובי עם ציפוי.
מוסיפים את השכבה השלישית ומכסים את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם שכבה אפילו של ציפוי. השתמש בכף קטנה לטפטף את כוס 1/4 שמורה של קרמל מעל החלק העליון של העוגה. לטפוח על חתיכות פקאן קלוי כדי לכסות את הצדדים של העוגה. טיפ: שימוש בכלים הנכונים לחיתוך עוגות שכבה חלבית מבטיח כי מנות בודדות נראה טוב כמו שהם טעם. אני משתמש בסכין משוננת גדולה טבולה במים חמים לחיתוך. אני מנגב את הסכין עם מטלית כלים נקייה אחרי כל חתיכה, אשר מבטיח כי כל חתך נקי כמו הראשון.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA