עוגת שמשה מיני Bundt יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 409 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תמצית חמאה, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו עוגת שוקולד משובשת, עוגת שוקולד משובשת, ו עוגת שוקולד ושקדים משובשים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח מחבת 6 אינץ ' Bundt.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
מערבבים את הקפה המיידי ומים רותחים בכוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
3
מוסיפים את אבקת הקקאו ההולנדית ומערבבים עד חלקה.לשקול את הקמח לתוך קערה לוודא שיש לך 140 גרם (5 עוז) או בזהירות למדוד לאחר מנופה. זה חשוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו מעובד הולנדית
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה ומלח ומניחים בצד.עם מערבל חשמלי כף יד, לנצח את החלבונים ביצה עד קצף מאוד. בהדרגה להוסיף 2 כפות של סוכר מגורען להכות עד פסגות רכות טופס. הגדר aside.In קערת ערבוב, לנצח את החמאה עם מיקסר חשמלי עד שמנת. הכה את כוס ½ הנותרים 2 כפות סוכר מגורען עד רכות ואור. לנצח בתמצית הוניל. הכה בביצה yolks.By יד, מערבבים את תערובת הקמח וחלב, לסירוגין, מתחיל ומסתיים בקמח.למדוד 1 כוס או לשקול 8 עוז של הבלילה ומניחים בקערה נפרדת. מערבבים בתערובת הקקאו.מערבבים את השקדים או תמצית חמאה לתוך תערובת וניל הנותרים.עם מרית גומי או מגרד, לקפל מחצית החלבונים לתוך תערובת וניל. מקפלים את החלבונים הנותרים לתערובת השוקולד.עכשיו כפית הבלילה למחבת כדי להפוך את הדפוס שלך. שטח על 4 כפות של בלילת שוקולד סביב החלק התחתון של המחבת. מלא את החללים עם כפיות של הבלילה הלבנה. חזור, אבל הפעם לשים כפות של הבלילה הלבנה במחבת ולמלא את החללים עם 5 כפיות של בלילת שוקולד. חזור על דפוס זה עד שתשתמש בכל הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לב
זנים של פטריות
קפה מבושל חזק וחם
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
( 23)
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים עבור כ 38-40minutes או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך מחבת ולתת מגניב completely.In מידה זכוכית 2 כוס, להמס את החמאה ושוקולד יחד במיקרוגל. מערבבים עד חלקה, ואז מערבבים אבקת סוכר עד דביק.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זילוף בצורת לב
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
להוסיף וניל וחלב עד הדובדבן דק וחלק מספיק כדי לטפטף. כפית על העוגה המקוררת.