קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שמשים מיני

עוגת שמשים מיני
עוגת שמשה מיני Bundt יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 409 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תמצית חמאה, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו עוגת שוקולד משובשת, עוגת שוקולד משובשת, ו עוגת שוקולד ושקדים משובשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח מחבת 6 אינץ ' Bundt.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
מערבבים את הקפה המיידי ומים רותחים בכוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
3
מוסיפים את אבקת הקקאו ההולנדית ומערבבים עד חלקה.לשקול את הקמח לתוך קערה לוודא שיש לך 140 גרם (5 עוז) או בזהירות למדוד לאחר מנופה. זה חשוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו מעובד הולנדיתאבקת קקאו מעובד הולנדית
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה ומלח ומניחים בצד.עם מערבל חשמלי כף יד, לנצח את החלבונים ביצה עד קצף מאוד. בהדרגה להוסיף 2 כפות של סוכר מגורען להכות עד פסגות רכות טופס. הגדר aside.In קערת ערבוב, לנצח את החמאה עם מיקסר חשמלי עד שמנת. הכה את כוס ½ הנותרים 2 כפות סוכר מגורען עד רכות ואור. לנצח בתמצית הוניל. הכה בביצה yolks.By יד, מערבבים את תערובת הקמח וחלב, לסירוגין, מתחיל ומסתיים בקמח.למדוד 1 כוס או לשקול 8 עוז של הבלילה ומניחים בקערה נפרדת. מערבבים בתערובת הקקאו.מערבבים את השקדים או תמצית חמאה לתוך תערובת וניל הנותרים.עם מרית גומי או מגרד, לקפל מחצית החלבונים לתוך תערובת וניל. מקפלים את החלבונים הנותרים לתערובת השוקולד.עכשיו כפית הבלילה למחבת כדי להפוך את הדפוס שלך. שטח על 4 כפות של בלילת שוקולד סביב החלק התחתון של המחבת. מלא את החללים עם כפיות של הבלילה הלבנה. חזור, אבל הפעם לשים כפות של הבלילה הלבנה במחבת ולמלא את החללים עם 5 כפיות של בלילת שוקולד. חזור על דפוס זה עד שתשתמש בכל הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים של פטריותזנים של פטריות
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
( 23)( 23)
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים עבור כ 38-40minutes או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך מחבת ולתת מגניב completely.In מידה זכוכית 2 כוס, להמס את החמאה ושוקולד יחד במיקרוגל. מערבבים עד חלקה, ואז מערבבים אבקת סוכר עד דביק.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
להוסיף וניל וחלב עד הדובדבן דק וחלק מספיק כדי לטפטף. כפית על העוגה המקוררת.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק

מרכיבים

11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים2(חוֹרֶף)ו 2 כפיות תהליך הולנדי אבקת קקאו לא ממותקו 2 כפיות תהליך הולנדי אבקת קקאו לא ממותק2largesחלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 כוסות מנופה קמח לכל מטרה או 140 גרם)1/4 כוסות מנופה קמח לכל מטרה או 140 גרם)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך11 קילו קישואים,גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים0(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת סוכר מנופהאבקת סוכר מנופה0(יכול להיות או להרחיק)תמצית שקדים או תמצית חמאהתמצית שקדים או תמצית חמאה28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קצוצים חצי שוקולדקצוצים חצי שוקולד1(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מקל חמאה לא מלוחה, מרוכךמקל חמאה לא מלוחה, מרוכך0(יכול להיות או להרחיק)ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(חוֹרֶף)מים רותחיםמים רותחים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת