עוגת שקדים כתומה
עוגת קילו שקדים כתומה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מתכון זה מכין 30 מנות עם 264 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם קמח, סודה לשתיה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת קילו שקדים מיני עם זיגוג שוקולד כתום, עוגת פאונד כתומה בדם עם ציפוי גרידת תפוז, ו עוגת קילו שקדים לשנה החדשה (עוגת מזל טוב).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית צינור בגודל 10 אינץ'.
הקציפו קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה יחד בקערה.
מקציפים יחד חמאה וסוכר בקערה עד לקבלת קרם.
מוסיפים ביצים אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים חצי וחצי לתערובת חמאה.
מערבבים 1 כוס תערובת קמח לתערובת החמאה. מערבבים חלב.
מוסיפים עוד 1 כוס תערובת קמח לתערובת החמאה ומערבבים חלב לתערובת.
מוסיפים את תערובת הקמח שנותרה ומערבבים פנימה מיץ תפוזים. מגרדים את דפנות הקערה בעזרת מרית ונותנים לבלילה תערובת סופית.
יוצקים את הבלילה לתבנית צינור מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר במרכז העוגה יוצא נקי, כ-90 דקות.
מצננים עוגה בתבנית למשך 15 עד 20 דקות לפני שיוצאים לרשת להתקרר לחלוטין.