עוגת תות
עוגת תות דורשת בערך 1 שעה ו -31 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לכם סודה לשתיה, ביצה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגה לבנה עם מילוי תות וציפוי קרם חמאה וניל תות, לגרד עוגת שכבות תות עם ציפוי גבינת שמנת תות, ו עוגת תות עם ציפוי גבינת שמנת תות.
הוראות
חותכים חתיכת נייר שעווה כדי להתאים לתחתית צלחת מיקרוגל עגול, 8x1 1/2 אינץ'; מקום בצלחת.
מערבבים קמח, ג ' לטין (יבש), סודה לשתייה ומלח בקערה בינונית. מערבבים באגרוף פירות, שמן, וניל וביצה עם כפית עד מעורבב היטב.
יוצקים את הבלילה לתוך צלחת.
מניחים צלחת ארוחה במיקרו במהופך במיקרוגל.
מניחים צלחת עגולה על צלחת. מיקרוגל נחשף על 2 דקות גבוהות; להפוך צלחת 1/2 לפנות. מיקרוגל 2 עד 4 דקות יותר או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי העליון הוא כמעט יבש.
בואו עוגת לעמוד חשופה על משטח שטוח, עמיד בפני חום (לא מתלה חוט) 10 דקות.
מקום צלחת הגשה חסינת חום במהופך על צלחת; להפוך צלחת צלחת צלחת צלחת צלחת מעל כדי להסיר עוגה; להסיר נייר שעווה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
עוגת פרוסט עם ציפוי מוקצף. למעלה עם תותים. מקררים עד ההגשה. חנות מכוסה במקרר.