עוגת תות
עוגת תות יכולה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 230 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, סוכר, ג'לטין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כזה אדיר. נסו עוגת חמאה, עוגת דובדבנים, ו עוגת קוקוס ללא בישול (מתכונים דומים).
הוראות
שלב פירורי וופל וחמאה, משליך עם מזלג עד לחלח. הקש תערובת פירור לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 9 דקות. מגניב על מתלה תיל.
מניחים 1 1/2 כוסות תותים פרוסים, סוכר ומלח בבלנדר; תהליך עד חלקה.
שלב מים רותחים וג ' לטין בקערה בינונית; תן לעמוד 5 דקות. מערבבים עד מתמוסס ג ' לטין. מערבבים בתערובת תות פריד.
כפית 4 כוסות תותים פרוסים לתוך קרום מקורר.
יוצקים את תערובת הג ' לטין באופן שווה על תותים פרוסים. צ ' יל, חשוף, 2 שעות או עד סט.
מניחים צ ' יפס בשקית ניילון כבדה קטנה; חותם. לטבול שקית במים חמים מאוד עד שבבי להמיס. חותכים חור זעיר ב 1 פינה של תיק, וטפטוף שבבי נמס מעל עוגה.