עוגת תות II
פאי תות II דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. זה עובד היטב כמו קינוח זול עבור יום האם. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, שמנת מתוקה, קרום עוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו עוגת חמאה, עוגת דובדבנים, ו עוגת קוקוס ללא בישול (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים חצי תותים בקליפה אפויה. מחית פירות יער הנותרים ולשלב עם סוכר בסיר בינוני.
מניחים סיר מעל חום בינוני ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
בקערה קטנה, להקציף יחד עמילן תירס ומים. בהדרגה מערבבים תערובת קורנפלור לתוך תערובת תותים רותחים. להפחית את החום ואת תערובת מבשלים עד מעובה, על 10 דקות, ערבוב כל הזמן.
יוצקים תערובת על פירות יער בקליפה מאפה. צ ' יל במשך כמה שעות לפני ההגשה. בקערה קטנה, קרם שוט עד פסגות רכות טופס.
מגישים כל פרוסת עוגה עם מנה של קצפת.