עוגת תות מצופה שוקולד
המתכון שוקולד מצופה עוגת תות יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 2 שעות. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זה מושלם עבור יום האם. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו תערובת עוגה, שמן צמחי, ריבת תות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת ספל שוקולד מצופה תותים, עוגת תות מצופה שוקולד, ו עוגת שכבות תות מצופה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). גריז ותחתיות קמח קלות וצדדים של שני 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות, או לרסס עם תרסיס אפייה עם קמח. בקערה גדולה, מערבבים תערובת עוגה וג ' לטין. הכה במים, שמן וביצים שלמות עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
אופים 28 עד 33 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות.
הסר מהמחבתות למדפי קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בינתיים, בעדינות לשטוף תותים ויבש על מגבות נייר (פירות יער חייב להיות יבש לחלוטין). גיליון עוגיות קו עם נייר שעווה. בסיר 1 ליטר, להמיס שבבי אפיית וניל וקיצור על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות.
לטבול חצי התחתון של כל תות לתוך תערובת שבב וניל; לאפשר עודף לטפטף בחזרה לסיר.
מניחים על נייר מרופד נייר גיליון עוגיות. להכניס למקרר עד הציפוי הוא מוצק, כ -30 דקות, או עד שישב בכלא.
פיצול כל שכבת עוגה אופקית לתוך 2 שכבות. על צלחת הגשה, במקום העליון של שכבה 1, לחתוך בצד למעלה; להפיץ עם 1/3 כוס הריבה.
הוסף חצי התחתון של השכבה, לחתוך את הצד למטה; להפיץ עם 1/3 כוס ריבה.
הוסף העליון של השכבה השנייה, בצד לחתוך למעלה; להפיץ עם ריבת כוס 1/3 הנותרים.
הוסף את החלק התחתון של השכבה הנותרת. כפור בצד העליון של עוגה עם ציפוי. מסדרים תותים טבולים סביב החלק העליון של העוגה. חנות מכוסה במקרר.