קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

עוגת תות-ריבס קראמבל

עוגת תות-ריבס קראמבל
עוגת תות-ריבס קראמבל היא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1489 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חתיכת בשר לא מוסווית, טפיוקה מיידית, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריבס תות שדה להתפורר, תות שדה-ריבס קראמבל, ו ריבס תות שדה להתפורר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-425F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים מדף בשליש התחתון של התנור ומקווים תבנית אפייה בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מערבבים את כל החומרים מילוי בקערה גדולה ולתת לנוח במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מערבבים קמח, סוכר ומלח בקערה. באמצעות האצבעות, לשפשף חמאה עד תערובת יוצרת גושים. מערבבים בשקדים.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
כף מילוי לתוך קליפת עוגה ומפזרים באופן שווה עם ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3
מניחים עוגה על תבנית אפייה מרופדת ואופים 15 דקות. תנמיך את התנור ל-350F ואופה 1 שעה יותר, עד שהפרי מבעבע והציפוי חום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בואו להתקרר על מתלה תיל לפחות 20 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים