עוגת תות שוקולד
צריך קינוח טבעוני? עוגת תות שוקולד יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "ממתקים", "סוכר", "חלב קוקוס" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו עוגת תות שוקולד, עוגת תות שוקולד, ו עוגת תות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 40 כוסות מ 2 (24 כוס) מחבתות קאפקייק מיני או 16 כוסות מ 2 בגודל רגיל (12 כוס) מחבתות מאפין עם נייר cupcake liners.
לנפות או לטאטא יחד את הקמח, סוכר, קקאו, סודה לשתיה, ומלח לקערה. בקערה נפרדת מערבבים את חלב הקוקוס, שמן, חומץ, וניל ואבקת אספרסו עד לקבלת חלקה.
יוצקים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים עם מזלג או מקציף קטן. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין ספינות הקאפקייקס מוכן. הספלים צריכים להיות מלאים בערך 2/3-מלאים, ואופים עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -20 עד 22 דקות עבור עוגות מיני וכ -25 דקות עבור עוגות בגודל רגיל. לקרר את הקאפקייקס במחבת במשך 5 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה להתקרר לחלוטין.
חותכים את החלק העליון 1/3 של כל קאפקייק למרוח עם ציפוי תותים פרוסים.
מניחים את החלק העליון של הקאפקייק בחזרה על גבי ולהוסיף קצת נוסף של ציפוי תותים פרוסים. אבק עם ממתקים סוכר, אם משתמשים.
שלב את הסוכר של ממתקים, מרגרינה, ותמצית וניל בקערה של מערבל דוכן. הכה במהירות בינונית-גבוהה עד בשילוב. עם הפעלת המיקסר, להוסיף 1 כף מים בכל פעם, עד עקביות קרם חמאה הרצוי.;