עוגת תותים
עוגת תותים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 389 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. אם יש לכם שקדים חתוכים, תערובת עוגת בטי, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-48 דקות. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. נסו עוגת תותים, עוגת תותים, ו עוגת תותים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). להכין ולאפות עוגה לפי הוראות על תיבת למחבת 13x9 אינץ'. הפעל סכין סביב צידי מחבת כדי לשחרר את העוגה. מגניב לחלוטין במחבת, על 1 שעה.
בעוד העוגה הוא קירור, בקערה גדולה, להכות פודינג מתערבב לחלב עם להקציף על 2 דקות או עד מעורבב.
לחתוך או לקרוע עוגה לחתיכות 1 אינץ'. ב 3 1/2-רבע גלון טריפל קערה, לארגן חצי חתיכות, חיתוך חתיכות כדי להתאים את הצורה של קערה.
יוצקים חצי תותים מופשר (עם סירופ) על העוגה; להפיץ עם 2 כוסות של פודינג.
מניחים חתיכות עוגה נותרות על פודינג וסביב קצה הקערה. למעלה עם שאריות תותים ופודינג. כיסוי; לקרר לפחות 2 שעות עד צונן.
מורחים ציפוי קצפת מעל העוגה.
מפזרים שקדים. חנות מכוסה במקרר עד 12 שעות.