עוגת תותים עם שוקולד כפול
עוגת תות כפול שוקולד דורש על 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, ציפוי קצפת, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת תותים עם שוקולד כפול, עוגת תותים כפולה, ו עוגת תות שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. מכינים בלילת עוגה ואופים לפי הוראות על חבילה עבור שני 9 אינץ ' מחבתות אפייה עגולות. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות. לשחרר עוגות מצדדים של מחבתות. הפוך על מדפים; להסיר בעדינות מחבתות. מגניב לגמרי.
מוסיפים תערובת פודינג יבש. הכה עם חוט להקציף 2 דקות. (
התערובת תהיה עבה.) בעדינות לערבב ציפוי מוקצף.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; להפיץ עם ריבה. למעלה עם שכבות של חצי כל תערובת פודינג ותותים; לכסות עם שכבת העוגה שנותרה. למעלה עם נשאר תערובת פודינג. מקררים לפחות 1 שעה. למעלה עם תותים הנותרים ומפזרים סוכר רק לפני ההגשה. לאחסן במקרר.