עוגת תפוזים דלעת
עוגת תפוזים דלעת היא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 12 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 9 גרם שומן , ובסך הכל 375 קלוריות . תמורת 58 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . אם יש לכם קליפת תפוז מסוכרת, פלפל אנגלי טחון, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב כקינוח לא יקר. עם ציון של 31% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: סלט אבוקדו ותפוזים עם רוטב תפוזים-ג'ינג'ר , סולת תפוז רווה קסארי בטעם תפוז חלווה - Navratri Naivedyam , ושייקתפוז דלעת אפרסמון עם זרעי צ'יה .
הוראות
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. בקערה אחרת טורפים דלעת, מיץ תפוזים, חלב וקליפת תפוז.
שלב מרכיבים יבשים; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם תערובת הדלעת, מקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקפלים פנימה אגוזים.
יוצקים לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים ב-350 מעלות למשך 30 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
להקצפה, בקערה גדולה, מקציפים חמאה וסוכר קונדיטורים עד לקבלת מרקם חלק. טורפים פנימה את החלב, מיץ התפוזים והקליפה. עוגת פרוסט.
מקשטים בקליפה מסוכרת אם רוצים.