עוגת תפוחים Streusel
עוגת תפוחים Streusel דורש על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ארוחת הבוקר הזאת 658 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם אגוזי מלך, יוגורט, תפוחים סבתא סמיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . וזה טוב. נסו דל שומן דלעת Streusel Coffeecake, Coffeecake קינמון Streusel, ו קפה אוכמניות עם Streusel שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת עוגת שמרים.
כדי להפוך את streusel: בקערה בינונית, מערבבים סוכר חום, קמח 3/4 כוס, וקינמון.
חותכים את החמאה עם מזלג עד מתפורר. מערבבים באגוזים.
בקערה בינונית מערבבים יחד 3 1/4 כוסות קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה. בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך. הכה את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב גם אחרי כל אחד. ואז מוסיפים את הוניל והיוגורט. מערבבים בעדינות בתערובת הקמח רק עד מעורבב.
יוצקים 3 כוסות של הבלילה לתוך המחבת Bundt, מפזרים 1/4 של streusel, ואת השכבה עם תפוחים.
מפזרים 1/2 streusel הנותרים.
יוצקים את הבלילה הנותרת, העליון עם הנותרים 1/4 streusel. לטפי קלות את השכבה העליונה של streusel כך שהוא נדבק לבלילה העוגה.
אופים 50 עד 60 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל 15 דקות.
מניחים גיליון עוגיות מעל פאן בזהירות להפוך את שניהם.
הסר מחבת Bundt, ולתת את העוגה מגניב לחלוטין.