עוגת תפוחים הפוכה
עוגת תפוחים הפוכה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו מים, סוכר, קמח לעוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת תפוחים הפוכה / עוגת תפוחים הפוכה, עוגת תפוחים הפוכה, ו עוגת תפוחים הפוכה.
הוראות
מעיל מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
כדי להכין ציפוי, לשלב 3/4 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר כבד קטן על חום בינוני גבוה; לבשל עד הסוכר מתמוסס, ערבוב בעדינות לפי הצורך כדי לפזר סוכר באופן שווה (כ 3 דקות). המשך לבשל במשך 4 דקות או עד הזהב (לא לערבב). מיד לשפוך לתוך מחבת עוגה מוכנה, להטות במהירות לתחתית המעיל של מחבת. מסדרים פרוסות תפוח במעגלים קונצנטריים במחבת על קרמל חם.
כדי להכין עוגה, לשקול או קלות כף קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; מערבבים עם מקצף.
שלב 2/3 כוס סוכר וחמאה בקערה גדולה; הכה עם מערבל במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים חלמונים ווניל לתערובת סוכר; להכות עד בשילוב.
מוסיפים תערובת קמח וחלב לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח; מערבבים לאחר כל תוספת.
מניחים חלבוני ביצה בקערה גדולה ונקייה. מקציפים חלבונים ביצה עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס באמצעות מקצף נקי, יבש. מקפלים בעדינות חלבונים לתוך הבלילה.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה חוט במחבת במשך 5 דקות. שחרר קצוות של עוגה עם סכין; הפוך עוגה על צלחת הגשה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.