עוגת תפוחים וושינגטון
עוגת התפוחים של וושינגטון עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 181 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-25 מנות. אם יש לכם קרם knudsen, שמן, תפוחים סבתא סמיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו נשיכות תפוח וושינגטון, עוגת תפוחים מדינת וושינגטון, ו פיצה וושינגטון אפל נגד סרטן (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים הראשון 6 מרכיבים 1/2 כוס שמנת חמוצה בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב. מערבבים תפוחים.
יוצקים למחבת צינור משומן ומשוריין 10 אינץ ' או 12 כוס מחבת צינור מחורץ.
אופים 1 שעה עד 1 שעה 5 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. עוגה מגניבה במחבת 15 דקות. שחרר עוגה מצדדים של מחבת עם סכין. הפוך עוגה על מתלה חוט; להסיר בעדינות מחבת. עוגה מגניבה לגמרי.
להקציף סוכר, 1 כפית. מים ושמנת חמוצה נותרת עד מעורבב; טפטוף על עוגה.
בואו לעמוד עד זיגוג מוצק.