תבשיל בקר ותפוחי אדמה טעים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. אם יש לך בצל, קרם מרוכז של מרק פטריות, קיצור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תבשיל בקר ותפוחי אדמה, תבשיל בשר תפוחי אדמה בשכבות, ו תבשיל נאצ'ו בקר ותפוחי אדמה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
במחבת גדולה על חום גבוה, להמיס את התקצור במהירות חום את הבשר הטחון עם הבצל. מערבבים במים ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
קיצור
בצל
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
בקערה בינונית, מערבבים היטב את הקרם המרוכז של מרק פטריות, שמנת חמוצה, חלב, מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרם מרוכז של מרק פטריות
מלח ופלפל
שמנת חמוצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
יוצקים תערובת בשר לתבנית אפייה 9x13 אינץ'. סדר תפוחי אדמה על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
בשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
יוצקים תערובת מרק על תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מרק
6
מפזרים גבינת צ ' דר. למעלה עם דגני פתית מחיטה מלאה.