עוגת תפוחים חמוציות
אם יש לכם סיידר תפוחים, סוכר, piecrust קלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת תפוחים לחמניות קינמון, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות.
הוראות
רול חצי בצק קל Piecrust לעובי 1/4 אינץ 'על משטח מקורנן קלות (על מעגל 13 אינץ'). מקפלים לשניים, ולהעביר לצלחת עוגה 9 אינץ'. להתפתח וללכוד על צלחת עוגה, לחיצה על תחתית וצדדים למחבת.
מגלגלים את הבצק הנותר בערך באותו עובי וגודל; מניחים על תבנית אפייה. צ ' יל שני piecrusts במקפיא 10 דקות.
מערבבים חמוציות ו -3 המרכיבים הבאים בקערה גדולה, וזורקים למעיל.
מוסיפים 1 כוס סוכר ו-5 המרכיבים הבאים, וזורקים למעיל.
יוצקים תערובת לתוך piecrust צונן בצלחת עוגה; נקודה עם חמאה.
חותכים בצק מקורר על תבנית אפייה לרצועות 1/2 אינץ'.
מקום 5 עד 7 רצועות מעל מילוי בכיוון אחד; להוסיף רצועות שנותרו בכיוון בניצב, מתקפל בחזרה לסירוגין רצועות בצורה חוצה. לקצץ רצועות אפילו עם הקצוות של הקרום; לקפל קצוות תחת, ו crimp.
מניחים עוגה על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף; מאפה מברשת עם שטיפת ביצים, ומפזרים סוכר, אם תרצה בכך.
אופים ב 375 במשך 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות או עד מילוי מבעבע קרום הוא חום זהוב. (אם העליון הוא בראונינג מהר מדי, מגן קל עם רדיד אלומיניום.)
בואו מגניב על 1 שעה לפני חיתוך.