עוגת תפוחים יהודית I
עוגת תפוחים יהודית i הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני קינוח. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 224 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך תפוחים, שמן צמחי, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עוגת תפוחים יהודית, עוגת תפוחים יהודית, ו עוגת תפוחים יהודית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ ' אחד.
מערבבים את קינמון הקרקע ו 5 כפיות של הסוכר יחד ולהניח בצד.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הקמח, מלח, אבקת אפייה ו 2 כוסות של הסוכר. מערבבים בשמן צמחי, ביצים מוכות, מיץ תפוזים ווניל.
יוצקים 1/2 של הבלילה למחבת מוכנה. למעלה עם 1/2 של תפוחים פרוסים ומפזרים 1/2 של תערובת סוכר קינמון.
יוצקים את הבלילה הנותרת מעל ושכבות את התפוחים פרוסים הנותרים וסוכר קינמון.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 70 עד 90 דקות.