עוגת תפוחים מבפנים החוצה א לה מוד
עוגת תפוחים מבפנים החוצה א לה מצב עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 585 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 463 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך חמאה, מלח ים, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוחים מבפנים החוצה A La Mode, עוגת תפוחים מבפנים החוצה A La Mode, ו פאי תפוחים א-לה מוד.
הוראות
כדי להפוך את הקרום, מערבבים יחד את שיבולת השועל, פקאן, סוכר muscovado, מלח, וקינמון בקערה גדולה.
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים לשלב. לחץ על התערובת לתחתית ולמעלה את הצדדים של מחבת פאי 9 אינץ ואופים עד קלוי, 10 עד 12 דקות.
הסר מהתנור ולהשתמש בחלק האחורי של כף לדחוף את הקרום בחזרה את הצדדים, כפי שהוא נפל קצת, ולהגדיר על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
הסר את הגלידה מהמקפיא ולאפשר לו לרכך במשך כ 10 דקות. לגרוף את הגלידה לתוך קליפת העוגה ולהפיץ אותו בשכבה אפילו. אני מוצא את זה עובד הכי טוב על ידי שימוש בכפית גדולה וטבילה אותו במים חמים מדי פעם כדי לעזור להפיץ את הגלידה שטוחה.
תחזיר את העוגה למקפיא כדי שתתייצב למשך שעה אחת לפחות, או עד 3 ימים, ותניח עליה חתיכת ניילון נצמד אם תקפיא אותה ליותר מכמה שעות.
כדי להפוך את הציפוי, להמס את החמאה במחבת sauté גדולה.
מוסיפים את פרוסות התפוח ואת sauté עד מכרז, 8 עד 10 דקות.
מוסיף את הסוכר muscovado, קינמון, ווניל ולהמשיך לבשל עד צורות רוטב, עוד 2 דקות.
הסר את עוגת הגלידה מהמקפיא, לחתוך לשש חתיכות, לנגב את הסכין שלך בין כל פרוסה, ולכפות את התפוחים החמים על גבי כל פרוסה. לחלופין, תן לתפוחים להתקרר לטמפרטורת החדר ולאחר מכן לערום אותם על עוגת הגלידה לפני חיתוך לחתיכות הגשה.
מקשטים עם פקאן או גרנולה ומגישים מיד.