עוגת תפוחים עם רוטב לימון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת תפוחים עם רוטב לימון. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 153 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מים, תפוחים טארט, אגוזי פקאן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת קמח תירס לימון עם זיגוג לימון ורוטב אוכמניות כתוש, עוגת לימון עם קרם לימון או רוטב פטל, ו לביבות תפוחים עם רוטב לימון.
הוראות
לעוגה מקציפים ביצים; מוסיפים סוכר, שמן ווניל. בקערה נפרדת, לשלב את הקמח, סודה, קינמון ומלח.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת הביצים בבת אחת; מערבבים ומערבבים.
מוסיפים תפוחים, אגוזים וצימוקים לתערובת; מערבבים היטב.
יוצקים את הבלילה לתוך 11-ב משומן היטב. איקס 7-אין. תבנית אפייה (13 אינץ'. איקס 9-אין. אפייה פאן עשוי לשמש); להקטין אפיית זמן על ידי 15-20 דקות.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 55 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי.
לקבלת רוטב, לקלף לקלף לימון; למדוד את 1-1/2 כפיות קליפה. לסחוט לימון; למדוד 3 כפות מיץ. הניחו בצד. מקציפים חלמונים קלות; מניחים בצד. בקערה נפרדת מערבבים סוכר, עמילן תירס ומלח. מדוד מים לסיר; מערבבים בהדרגה תערובת סוכר. מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהתערובת מתבררת ומתעבה.
מסירים מהאש. מקציפים כמות קטנה של תערובת חמה לתוך חלמונים. מחזירים את תערובת החלמונים לסיר; מבשלים ומערבבים כ -2 דקות.
מסירים מהאש; מוסיפים קליפת לימון, מיץ וחמאה.