עוגת תפוחים עמוקה עם קרום צ'דר
עוגת תפוחים עמוקה עם קרום צ'דר עשויה להיות מה שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 411 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ לימון, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו צלחת עמוקה פשטידת דלעת עם קרום Gingersnap, פיצה קרום בירה צלחת עמוקה, ו פיצה מנה עמוקה עם רוטב ותרד עם קרום פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, דופק את הקמח, גבינה ומלח לערבב.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד לתערובת דומה ארוחה גסה.
להעביר את התערובת לקערה גדולה ולעשות באר במרכז. מערבבים את הביצים ומעבדים את הבצק לכדור.
מחלקים את הבצק לרבעים ולשטח לדיסקים.
מרדדים כל דיסק לסיבוב 11 אינץ ' בין 2 גיליונות של נייר שעווה.
הסר את נייר השעווה וקו שתי מחבתות פאי 9 אינץ ' עם עגול בצק. מקררים את המחבתות מרופדות ואת 2 כדורי בצק, מכוסה, עד מקורר ביסודיות.
בקערה גדולה, לזרוק את התפוחים עם מיץ לימון.
מפזרים על הסוכר החום, קמח ומלח ולזרוק היטב. מחלקים את התפוחים בין מחבתות הפאי המצופות. להרטיב את החישוקים קליפות העוגה ולכסות עם כדורי הבצק. לקצץ כל overhang ו crimp הקצוות לאטום.
חותכים 4 פתחי קיטור בכל עוגה.
אופים את הפשטידות על המדף התחתון של התנור במשך כ 1 שעה, או עד זהב תוסס התפוחים רכים כאשר פירסינג; לכסות את העוגות עם לסכל באמצע במידת הצורך.
בואו מגניב במשך כשעה לפני ההגשה.