עוגת תרד ובצל
לך לחנות ותביא פלפל, צ'דר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו בצל מקורמל & עוגת בצק חצילים, טארט ארטישוק תרד במאפה עלים, ו עוגת תרד ופטה פאף בצק ארוחת בוקר טארט (מתכונים דומים).
הוראות
משמנים מגש אפייה או קו עם אניה שאינו מקל.אם התרד הוא בוגר, לקרוע את כל גבעולים קשים. לשטוף את התרד ביסודיות, ואז לארוז אותו, רק עם המים שנצמדים אליו, לסיר. לכסות, לשים על חום בינוני לנבול את התרד בתוך הנוזל שלו - זה לוקח רק כמה דקות.
לנקז ולהשאיר במסננת להתקרר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט כמה שיותר נוזל כמו שאתה יכול עם הידיים שלך, ואז לחתוך את התרד בערך.בינתיים, לחמם את השמן במחבת על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים בעדינות, ערבוב לעתים קרובות, במשך 10-15 דקות, עד ממש רך וזהוב.
מוסיפים את השום בדקות האחרונות.
מוסיף את עלי הקורנית, ואז התרד הקצוץ, עונה אם אתה רוצה.
מרדדים את בצק עלים על משטח מקומח קלות לכיכר על 5 מ " מ עבה, ולהרים על מגש האפייה.
מורחים את תערובת התרד על המאפה, משאירים שוליים לאורך הקצוות. פזר את הגבינה המגורדת ואופים במשך 15-20 דקות או עד המאפה יש נפוח וזהב, והגבינה הופכת זהב מדי.
מגישים חם או קר.הערות: אני לשטוף את התרד שלי במסננת ולאחר מכן לשפוך קומקום שווה של מים רותחים על התרד לנבול אותו. אני מרגיש שאין צורך בסיר. השתמשתי גם בקורנית יבשה, כי לא היה לי קורנית טרייה.