קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

עוטפת עוף, אבוקדו ועגבניות

עוטפת עוף, אבוקדו ועגבניות
עוף, אבוקדו ועוטפת עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 490 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חצאי חזה עוף, שמן זית, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: עוטפת עוף, אבוקדו ועגבניות, עוטפת עגבניות אבוקדו, ו עוטפת ארוחת בוקר ביצים עם בייקון, אבוקדו ועגבניות {ללא גלוטן, שומן נמוך, חלבון גבוה, פחמימות נמוכות, סופר פשוט.

הוראות

1
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
2
מברישים את חזה העוף בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מברשת קלה את המחבת או מחבת גריל עם שמן צמחי ומבשלים את העוף על אש חמה עד השחמה ופשוט מבושל דרך, כ 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן צמחישמן צמחי
שמן זיתשמן זית
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
3
העברה לצלחת ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
4
בסיר בינוני של מים רותחים, blanch עלי chard במשך 1 1/2 דקות; blanch את התרד במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
Chard שוויצריChard שוויצרי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
לנקז היטב.
6
תן להתקרר מעט, ולאחר מכן לסחוט יבש לחתוך גס. בקערה גדולה, לערבב את chard עם 2 כפות שמן זית מתבלים עם מלח. מוסיפים את היוגורט המנוקז ואת השום ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
שוםשום
יוגורטיוגורט
Chard שוויצריChard שוויצרי
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
עבור כל לעטוף, לסדר 2 גיליונות של lavash על משטח עבודה, חופפים את הצדדים הקצרים על ידי 5 אינץ'. טאק מחצית פרוסות הגבינה תחת דש חופף ל בתוך 1/2 אינץ ' של הקצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
לחם לאוואשלחם לאוואש
עוטףעוטף
8
מורחים חצי פרוסות אבוקדו על גבי דש חופף ומפזרים חצי מיץ לימון; מתבלים בנדיבות עם מלח, פלפל ורוטב חם. למעלה עם חצי פרוסות עגבניות ומתבלים במלח ופלפל. עבור כל עטיפה, לקפל 1 של דשי lavash על העגבניות להפיץ חצי chard על lavash. למעלה עם חזה עוף, זמירה אותו כדי להתאים. מקפלים את דש lavash השני על העוף. אני חוזר להרכיב את הכריך השני. בחוזקה לעטוף את הכריכים בנייר כסף ומקרר עד המשרד או עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
חזה עוףחזה עוף
פרוסות עגבניותפרוסות עגבניות
מיץ לימוןמיץ לימון
רוטב חריףרוטב חריף
עגבנייהעגבנייה
עוף שלםעוף שלם
לחם לאוואשלחם לאוואש
פלפלפלפל
מורחיםמורחים
Chard שוויצריChard שוויצרי
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
9
תדליק גריל. פתח את הכריכים וסרק את שני הצדדים בשמן זית. מברשת קלה באח עם שמן צמחי. גריל את הכריכים על אש נמוכה, בצד גבינה למטה, במשך כ 4 דקות, או עד הגבינה נמסה ואת lavash הוא פריך. באמצעות 2 מריות גדולות, בזהירות להפוך את הכריכים וגריל במשך 5 דקות יותר, או עד שהם מחוממים דרך פריך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
שמן זיתשמן זית
גבינהגבינה
לחם לאוואשלחם לאוואש
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
גרילגריל
10
העברה ללוח חיתוך. באמצעות סכין משונן, לחתוך כל כריך לרוחב לשלישים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
המלצת יין: בירה קרה, יבשה מאוד בסגנון פילסנר, כגון Pilsner Urquell או Grolsch, יהיה זוג גם עם טעמים חריפים, חריף של כריך זה.
מרכיבים שתצטרך
בירהבירה
ייןיין
קרחקרח