עוטפת פלאפל טבעונית ברוטב יוגורט ללא חלב
מתכון פלאפל טבעוני עוטפת עם רוטב "יוגורט" חלב ללא מוכן תוך כ 30 דקות,. והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון המזרח התיכון. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. גשו לסופר וקנו שום, שן שום, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו פלאפל ללא גלוטן עם יוגורט-רוטב שמיר, פלאפל צמחוני וללא גלוטן עם רוטב יוגורט שמיר, ו רוטב קרמל ללא חלב וזהב נוזלי (Paleo, vegan & מעודן ללא סוכר) (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את חלב קוקוס בתרבית, מיץ לימון, שום, פטרוזיליה, ומלח במעבד מזון או בלנדר במהירות גבוהה. תהליך עד חלקה.הכן ביצת פשתן על ידי שפיכת המים החמים על ארוחת זרעי הפשתן, ולתת לשבת במשך 10 דקות.
מערבבים חומוס, שום, בולגור, פטרוזיליה, כוסברה, בצל, תבלינים, מלח, מיץ לימון וביצת פשתן במעבד מזון. תהליך 1-2 דקות, או עד עקביות חלקה הוא הגיע. זה בסדר אם זה עדיין קצת עבה.מחלקים תערובת חומוס לתוך 8-10 מנות טופס לתוך קציצות.
מחממים מחבת על חום בינוני, מוסיפים שמן קוקוס ומבשלים פלאפל במשך 5 דקות בכל צד.
טפטוף קצת רוטב יוגורט באמצע חתיכת לחם שטוח.
חסה שכבה, פלאפל, עגבניות, מלפפון, בצל וזיתים. עוטפת הם הטובים ביותר אם מוגש עם פלאפל חם.