עולש מטוגן בגבינת פרצ'ה חמוצה
עולש מטוגן בגבינת פרצ'ה חמוצה ללא גלוטן ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות גשו לסופר וקנו קרם פרש, אנדיב, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סלמון מעושן על אנדיב בלגי עם קרם פרש ועירית, סלמון קלוי בתנור בלימון-טרגון קרם פרש, ו עוף מטוגן עם אספרגוס לבן ומורל סאוט עם קרם פרש (מתכונים דומים).
הוראות
מרכז מתלה בתנור ומחמם מראש את התנור ל 149°.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, להמיס את החמאה והסוכר.
מוסיפים את העלים האנדיביים ומיץ לימון ומבשלים עד שכמעט כל הנוזל במחבת התאדה, מוודאים כי העלים אינם צבעוניים, 3 עד 4 דקות.
יוצקים את היין הלבן וממשיכים לבשל עד העלים endive מצופים באופן שווה עם המחבת מופחת נוזלי, על 2 דקות יותר. העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מחלקים את עלי האנדיב ל 3 חלקים שווים. מחלקים את החזיר והגבינה ל 3 מנות שוות גם כן. שים חלק 1 של עלי האנדיב בשכבה זוגית על החלק התחתון של סיר ברזל יצוק קטן, תנור הולנדי, או תבשיל, ואחריו חלק 1 של בשר חזיר.
מברשת שליש של frache crme מעל שכבת בשר חזיר, מתבלים עם מלח, פלפל, מייס, ולשים 1 חלק של גבינה על גבי. חזור על השכבות עוד פעמיים.
מכסים עם קלף בחמאה ומעבירים לתנור. Braise במשך 1 שעה.
הסר את הקלף ואת הגריל במשך 15 דקות, או עד הגבינה הוא חום זהוב מבעבע.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;