עוף Cajun ונקניק גמביה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. אנשים רבים באמת אהבו את זה צלחת קריאולית. לכו לחנות ותרימו עלה דפנה, פלפל, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: תבשיל מרק גמביה עוף Cajun, נקניקיית הגמבו Cajun Andouille, ו פירות ים Cajun ונקניקיות Andouille גאמבו.
הוראות
1
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום בינוני. כאשר חם, להקציף בקמח. המשך לטאטא עד רביכה מבושל לצבע של שוקו, 8 עד 10 דקות. תיזהר לא לשרוף את הרביכה. אם אתה רואה כתמים שחורים בתערובת, להתחיל מחדש.
מרכיבים שתצטרך
שוקו
לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 קילו שוקי עוף
2
מערבבים בצל, פלפל, סלרי ונקניקיות לתוך רביכה; מבשלים 5 דקות. מערבבים את השום ומבשלים עוד 5 דקות. מתבלים במלח, פלפל ותבלינים קריאוליים; מתמזגים היטב.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
אטריות ריגטוני מיובשות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
3
יוצקים את מרק העוף ומוסיפים את עלה המפרץ. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, חשוף, במשך 1 שעה, ערבוב מדי פעם. מערבבים את העוף, ומבשלים 1 שעה יותר. להוריד כל קצף שצף למעלה בשעה האחרונה.
אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו סלניבל עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.