עוף Marsala עם פנצ'טה ושמנת
עוף Marsala עם Pancetan וקרם דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 583 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו שמן זית כתית מעולה, פנקטה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, חזה עוף בקרם Pancetta עם אפונה, ו חזה עוף עם קרם פנצ'טה ואפונה.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה בחום גבוה בינוני.
מוסיף את pancetta חתוך לקוביות ומבשלים עד משחימים קלות פריך. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את הפנצ ' טה, והשאיר את השומן שניתנו במחבת.
מוסיפים את הבצלים או בצלים ומבשלים עד שקופים ושחומים קלות (5 עד 10 דקות לבצל, אם משתמשים בצלצלי שאלוט מנמיכים את החום למדיום ומבשלים דקה או שתיים).
הסר את הבצלים מהמחבת, משאיר כל שומן שנותר במחבת.
מוסיפים את הבצל לפנצ ' טה המבושלת ומניחים בצד.
הכן עוף לדלות: לשים קמח על צלחת רדודה לדלות. לטף את קציצות העוף יבש ומפזרים את שני הצדדים עם מלח ופלפל.
מחממים את המחבת על חום גבוה בינוני. אתה צריך על 2 כפות של שומן במחבת מן הפנצ ' טה, אם לא להוסיף עוד שמן זית למחבת.
לדלות ולבשל את העוף: כאשר השומן במחבת חם (לבדוק את זה כדי לוודא על ידי הזזת קצת קמח במחבת, זה צריך לרחוש), לדלות קציצת עוף בקמח משני הצדדים, לנער את העודף ואת המקום במחבת החמה. המשך עם קציצות רבות ככל יכול להתאים במחבת ללא צפיפות.
Sauté עד רק השחמה, משני הצדדים. זה צריך לקחת רק דקה או שתיים. מבשלים את כל קציצות באותו אופן, הוספת שמן זית יותר למחבת במידת הצורך.
הסר את cutlets מבושל לצלחת.
הוסף את marsala למחבת החמה כדי deglaze זה, מגרד את כל חתיכות השחמה.
בואו marsala להרתיח משם עד שהוא מקטין על ידי רבע או חצי ומערבבים בקרם.
בואו להרתיח עד הרוטב מתעבה.
קציצות עוף מעיל ברוטב: להחזיר את קציצות העוף, את הפנצ ' טה, ובצל למחבת ולהפוך מעיל עם רוטב מרסלה שמנת. לחמם במשך 1/2 דקות.
מגישים את cutlets עם הרוטב קצת פטרוזיליה קצוץ טרי.