קציץ בשר איטלקי מצופה תפוחי אדמה שום
זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, בצל, בשר טחון נוסף, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. וזה טוב. נסו קציץ בשר מאפין בדיל מצופה תפוחי אדמה, קציץ בשר איטלקי, תפוחי אדמה וקישואים, ו קציץ בשר עם בייקון וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. בקערה גדולה, להכות ביצים. מערבבים ברוטב פסטה, פירורי לחם, בצל, תיבול איטלקי, מלח ובשר עד מעורבב היטב. לחץ על תערובת בתחתית תבנית אפייה.
אופים 40 עד 50 דקות או עד מדחום בשר מוכנס במרכז קורא 71°.
בינתיים, לעשות תפוחי אדמה לפי ההוראות על הנרתיק, באמצעות חלב, מים וחמאה.
מורחים פירה על קציץ בשר, מפזרים גבינה.
אופים 10 עד 15 דקות יותר או עד העליון מתחיל חום.
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.