קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

עוף Paillards עם רוטב רימון בייקון וחשיש תפוחי אדמה בייבי

עוף Paillards עם רוטב רימון בייקון וחשיש תפוחי אדמה בייבי
עוף Paillards עם רוטב רימון בייקון וחשיש תפוחי אדמה תינוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 833 קלוריות. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, שאלות, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: עוף Paillards עם רוטב פלפל אדום, תבשיל ירקות צלוי ותפוחי אדמה עם ביצה עלומה, ו עוף Paillards עם רוטב לימון חמאה.

הוראות

1
מגלגלים את הרימונים על הדלפק בעת הפעלת לחץ במשך כמה דקות. החזק את הרימון מעל סיר וחתוך אותו בסכין חדה קטנה. המיץ יבוא ממהר החוצה. לסחוט את הרימונים עד 3/4 עד 1 כוס מיץ מיוצר. מיץ רימונים קנה בחנות ניתן להשתמש כאשר טרי הם לא בעונה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
רימוןרימון
מיץמיץ
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
סירסיר
2
מוסיפים את החומץ, הגרגרים, ציפורן ועלה המפרץ. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ולאחר מכן להפוך את החום למטה כדי מבשלים ולהפחית את הנוזל בחצי, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
עלי דפנהעלי דפנה
חומץחומץ
ציפורןציפורן
3
בינתיים, לכסות את העוף בניילון נצמד על לוח בטוח בשר פאונד לעובי 1/4 אינץ'. מתבלים את העוף משני הצדדים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בשרבשר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עם 2 כפות שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מחממים מחבת בגודל בינוני שני מעל חום בינוני גבוה עם 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה, 2 סיבובים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הפנצ ' טה למחבת הקטנה ומבשלים עד קריספ, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת שאלוט בשכבה דקה ומתבלים עם קצת מלח ופלפל שחור, לפי הטעם, ואת פתיתי הפלפל האדום. לבשל, להסתובב מדי פעם, במשך 8 עד 10 דקות. במחבת הגדולה להוסיף את העוף ומבשלים במשך 8 דקות, הופך פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
תפוח אדמהתפוח אדמה
שאלותשאלות
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
הסר את העוף לצלחות הגשה. מסננים את רוטב הרימון המופחת למחבת עם העוף לגרד את כל חתיכות מהחלק התחתון של המחבת, ואז לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את ארוגולה לקערה גדולה ומטפטף עם הלימון וכ 2 כפות של שמן זית כתית מעולה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מלח ופלפלמלח ופלפל
ארוגולהארוגולה
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
כפית את רוטב הרימון על העוף. למעלה העוף עם סלט ותאנים ומגישים את תפוחי האדמה חשיש לצד.
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
תאניםתאנים