אם יש לך חמאה, פלפל טחון, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו עוף Scarpariello, עוף Scarpariello, ו עוף Scarpariello (מתכונים דומים).
הוראות
1
חזה עוף לחתוך לרצועות 1 x 3 אינץ', ודלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
קמח לכל מטרה
2
ב מחבת 10 אינץ', שמן חום וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
תוסיף עוף. לבשל, מפנה מדי פעם, עד השחמה קלה על כל הצדדים (3 עד 4 דקות). באמצעות מלקחיים, להסיר עוף מחבת. להפריש ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מלקחיים
4
לאותו מחבת, להוסיף שאלוט ושום.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
לטגן עד מרכך (1 דקה).
6
מוסיפים מים, יין, תערובת מרק, ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
מרק
מים
יין
7
מערבבים היטב. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל מצטמצם על ידי 1/2 (3 עד 4 דקות). להחזיר עוף למחבת, ומבשלים עד הרוטב הוא עבה ועוף מחומם דרך (2 עד 3 דקות).