עוף Scarpariello
אם יש לך חמאה, פלפל טחון, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו עוף Scarpariello, עוף Scarpariello, ו עוף Scarpariello (מתכונים דומים).
הוראות
חזה עוף לחתוך לרצועות 1 x 3 אינץ', ודלות בקמח.
ב מחבת 10 אינץ', שמן חום וחמאה.
תוסיף עוף. לבשל, מפנה מדי פעם, עד השחמה קלה על כל הצדדים (3 עד 4 דקות). באמצעות מלקחיים, להסיר עוף מחבת. להפריש ולשמור חם.
לאותו מחבת, להוסיף שאלוט ושום.
מוסיפים מים, יין, תערובת מרק, ותבלינים.
מערבבים היטב. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל מצטמצם על ידי 1/2 (3 עד 4 דקות). להחזיר עוף למחבת, ומבשלים עד הרוטב הוא עבה ועוף מחומם דרך (2 עד 3 דקות).