קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

ריזוטו פארו

ריזוטו פארו
המתכון פארו ריזוטו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 15 דקות. מנה אחת מכילה 732 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך ריקוטה, פטריות קרים, marsala, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: תירס מתוק, Goudan וריזוטו פארו בתוספת 15 יותר פארו S אתה תאהב לנצח, ריזוטו פארו, ו ריזוטו פארו.

הוראות

1
מכסים את פורצ ' יני מיובש עם 1/2 כוס מים מבושלים לאחרונה, ולאחר מכן למלא את הקומקום ולשים אותו על החום שוב אם אתה ממציא את המרק עם להתרכז, קובייה, או אבקה. בסיר רחב וכבד (שמגיע עם מכסה) להוסיף 2 כפות של השמן ואת סבך הירקן העדין של כרישה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 5 דקות או עד הכרישות מתרככות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסננים את הפורצ ' יני, שומרים את הנוזל השריה, ואז קוצצים אותם ומוסיפים אותם למחבת. מערבבים היטב, ואז להוסיף את פארו ולהפוך אותו בעדינות אבל ביסודיות במחבת. טיפ במרסלה ובמים השריית פורצ ' יני ולתת לו לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
פארו.פארו.
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הפוך את המרק כפי שרצה ולהוסיף את זה למחבת פארו, מערבבים, מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מהדק על מכסה, להנמיך את החום, ולתת לו לבשל בבית רתיחה במשך 30 דקות, עד פארו מבושל וכל הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פארו.פארו.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בעוד פארו הוא בישול, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן במחבת בגודל בינוני לבשל את פטריות חצי האי קרים פרוס במשך כ 5 דקות או עד שהם מתחילים להתרכך (הם ייראו לראשונה יבש להחריד) בנקודה זו להוסיף את טימין, באח (או טחון ולהוסיף) את השום, ומבשלים במשך 5 דקות נוספות או עד הפטריות הם עסיסיים ורך.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
פארו.פארו.
בשר טחוןבשר טחון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר מהחום אם יש עדיין זמן על השעון עבור פארו. לאחר פארו מבושל, לקחת אותו מהחום, מדי, ולהוסיף את הפטריות מבושלות. מערבבים את הריקוטה ופרמזן (הם יימסו בחום של פארו) עד פארו הוא שמנת, ואז מפזרים פטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לפי עוגהלפי עוגה
פארו.פארו.