עוף איטלקי
עוף איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 255 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 3409 קלוריות. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצל, פסטה פנה, ירכיים עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו עוף איטלקי, עוף בזיליקום איטלקי, ו עוף איטלקי חצוף (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ומערבבים בייקון בתנור הולנדי או מחבת עמוקה גדולה על חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר.
מוסיפים עוף לטפטופים במחבת; מבשלים 3 דקות. בכל צד או עד השחמה משני הצדדים.
מוסיפים גזר, סלרי ובצל לטפטופים במחבת; מבשלים 5 דקות., ערבוב לעתים קרובות. מערבבים ברוטב פסטה ורוטב.
מוסיפים עוף ומיצים מהצלחת; מבשלים על אש בינונית-נמוכה 30 דקות. או עד עוף נעשה( 74°), ערבוב מדי פעם. בינתיים, לבשל פסטה לפי הוראות על חבילה, השמטת מלח.
מסננים פסטה; מניחים על צלחת. למעלה עם תערובת עוף; מפזרים בייקון, בזיליקום וגבינה.