עוף איטלקי סורנטינו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף איטלקי Sorrentino. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 581 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך מלח, חצילים בפירורי לחם, רוטב מרינרה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו עוף סורנטינו, עוף Sorrentino Fusilli, ו עוף Agrodolce (עוף איטלקי חמוץ מתוק) (מתכונים דומים).
הוראות
1 מחממים תנור ל 425 מעלות.2
אופים חצילים על פי הוראות החבילה (אשר הוא כ 10 דקות). לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז.3 בינתיים, במחבת nonstick גדולה, שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף למחבת ומבשלים, פונים פעם אחת, עד מוזהב קלות, כ 2 דקות לכל צד.4 על אותה מחבת המשמשת לאפות חצילים, מניחים קציצות עוף בשכבה אחת. למעלה כל קציצה עם כ 2 t. רוטב, פרוסות חצילים, 2 יותר t. רוטב וגבינה פרוסה.
אופים עד גבינה מותכת תוססת, בערך 10 דקות. בסיר, לזרוק פסטה עם רוטב שנותר; חום דרך.
מגישים עוף עם פסטה ומקשטים עם עלי בזיליקום.