עוף איטלקי פריך בציפוי מוצרלה
אם יש לך בערך 50 דקות לבלות במטבח, עוף איטלקי פריך בציפוי מוצרלה עשוי להיות מתכון אדיר ללא חלב לנסות. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 405 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . למתכון הזה של Allrecipes יש 9 מעריצים. אם יש לכם עלי בזיליקום, מלח, רכות עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הים תיכונית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 78% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פריטטה של פלפל אדום קלוי ונקניק איטלקי בתוספת מרינאן ומוצרלה , פריטטת פלפל אדום קלוי ונקניק איטלקי בתוספת מרינאן ומוצרלה , ופריך פלורנטין עוף עם מוצרלה .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
טורפים יחד את הקמח, 1 1/2 כפיות מלח, 1 כפית פלפל שחור ופלפל קאיין בקערה. בקערה רדודה נפרדת טורפים את הביצה.
מניחים את פירורי הפנקו לקערה שלישית.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת על אש בינונית. טובלים כל בשר עוף בקמח המתובל, ואז בביצה; מגלגלים בפירורי פנקו. מטגנים במחבת את רכות העוף עד להזהבה משני הצדדים, כ-4 דקות לכל צד.
מעבירים את נתחי העוף לתבנית אפייה.
מחממים עוד 2 כפות שמן זית במחבת על אש בינונית ומערבבים פנימה את העגבניות, השום, הבזיליקום, הבצל וקורט מלח ופלפל שחור. מנמיכים את האש ומבשלים את רוטב העגבניות עד שהוא מתחיל להסמיך, תוך ערבוב לעתים קרובות, כ-10 דקות. כף 1 כף רוטב על כל נתח עוף; למעלה עם חצי חתיכת גבינת מוצרלה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, 8 עד 10 דקות.